Trabzonspor, Djaniny ile yolları ayırdı! Rota Arabistan

07.09.2023 - 12:36 | Son Güncellenme: 07.09.2023 - 17:42

Son dakika | Trabzonspor, Djaniny'nin sözleşmesinin feshedildiğini ve oyuncunun Suudi Arabistan'a transfer olduğunu TFF'ye bildirdi. İşte detaylar.

Trabzonspor, Djaniny ile yolları ayırdı! Rota Arabistan

AJANSSPOR HABER

Sezona Trendyol Süper Lig'de başarı hedefiyle başlayan Trabzonspor'da bir ayrılık yaşandı. Bordo-Mavili takım, santrforu Djaniny ile yollarını ayırdı.

Djaniny'nin sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor, Djaniny'nin 2025 yılına kadar olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettiklerini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi.

Djaniny Suudi Arabistan'a transfer oldu

Karadeniz temsilcisi, yaptığı bildiride oyuncunun Suudi Arabistan'a transfer olduğunu belirtti.

Djaniny'nin yeni adresi Al-Fateh

Djaniny, Suudi Arabistan Pro Lig'de mücadele eden Al Fateh takımı ile anlaşma sağladı. Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden 32 yaşındaki golcü, yeni takımına gitti.

Djaniny'nin kariyeri

21 Mart 1991 doğumlu Djaniny, Portekiz'de Velense, Leiriai, Benfica, Olhanense ve Nacional gibi kulüplerde oynadı. Meksika'da Santos Laguna döneminin ardından Al-Ahli'ye giden tecrübeli futbolcu, 2020'de Trabzonspor'a bedelsiz geldi. Sharjah FC'ye kiralanan golcü, 2023'te Karadeniz'e tekrar döndü. Djaniny son olarak Al-Fateh ile anlaşma sağladı.

Djaniny'nin performansı

2022/23 sezonunda toplam 40 maça çıkan Djaniny, 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Djaniny, 5 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler