Trabzonspor, Luka Jovic'i transfer edecekken Milan araya girdi ve aldı!

07.11.2023 - 22:51 | Son Güncellenme: 07.11.2023 - 23:00

Süper Lig devi Trabzonspor, golcü oyuncu Luka Jovic'i transfer etmeye hazırlanırken İtalyan devi Milan araya girerek transferi tamamladığı ortaya çıktı.

Trabzonspor, Luka Jovic'i transfer edecekken Milan araya girdi ve aldı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Trabzonspor, yaz transfer döneminde kadrosuna golcü oyuncusu takviyesi yapmak isterken Luka Jovic ile anlaşma sağladı. Yıldız oyuncu imza için gelmeye hazırlanırken Milan devreye girerek sözleşme imzalattığı iddia edildi.

Tutto Mercato'da yer alan habere göre; Luka Jovic'in, bu yaz Trabzonspor'a transfer olması için her şey hazırdı. Özel uçak bile ayarlanmıştı ama Jovic, Milan'ın teklifi sonrası son anda fikrini değiştirdi ve İtalyan ekibine gitti. 

6 maça çıktı

Luka Jovic, Milan ile bu sezon Serie A'da 6 karşılaşma da forma giydi. Yıldız oyuncu gol ve asist katkısı veremedi. 6 karşılaşmanın sadece 1 tanesinde ilk 11'de oynarken toplamda 212 dakika süre aldı.

Real Madrid dev ücretle transfer etmişti

La Liga devi Real Madrid, Sırp oyuncu Luka Jovic'i 63 milyon euro'ya transfer ederek kadrosuna katmıştı. Daha sonra ise Fiorentina bedelsiz olarak kadrosuna katmış geçen sezon sözleşmesi sona erdikten sonra Milan'a bonservis şekilde transfer olmuştu.

Dev fiziğe sahip

Luka Jovic, 1.82 metre boyunda. 25 yaşındaki futbolcu fiziği ile dikkatleri üzerine çekerken hava toplarında da yüksek istatistiklere sahip bir oyuncu. Kariyerinde toplamda 270 maçta görev alırken 73 gol atıp 26 asist yapma başarısı elde etti.

Sırbistan Milli Futbol Takımı'nda ise 31 karşılaşmada forma giyen Luka Jovic, 10 gol atma başarısı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler