Trabzonspor'dan Mykola Shaparenko için teklif!

08.08.2024 - 15:37 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 15:45

Transfer haberleri. Geçtiğimiz günlerde Arseniy Batagov'u kadrosuna katan Trabzonspor, Ukraynalı merkez orta saha oyuncusu Mykola Shaparenko'yu da gözüne kestirdi.

Trabzonspor'dan Mykola Shaparenko için teklif!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda bu akşam sahasında Rapid Wien ile karşılaşacak olan Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ukraynalı savunma oyuncusu Arseniy Batagov'u kadrosuna katan Bordo-Mavili takım yine bir Ukraynalı oyuncuya daha teklif yaptı.

İşte Trabzonspor'un Mykola Shaparenko teklifi

Sports ua sitesinde yer alan habere göre; Trabzonspor'un, Dinamo Kiev'de forma giyen merkez orta saha oyuncusu Mykola Shaparenko için kulübüne 4.5+1 milyon Euro teklif ettiği belirtildi.

Teklif yetersiz bulundu

Haberde, Dinamo Kiev kulübünün 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu satmaya sıcak baktığı ancak bordo-mavili kulübün transfer teklifini yetersiz bulduğu ve daha iyi bir teklif beklediği ifade edildi.

Dinamo Kiev performansı

Dinamo Kiev ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Mykola Shaparenko, çıktığı 173 karşılaşmada 24 gol ve 24 asist kaydetti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde takımıyla 3 maça çıkan yıldız futbolcu 1 gol ile oynadı.

Milli Takım kariyeri

Ukrayna Milli Takımı'nda da oynayan Shaparenko, söz konusu görev aldığı 34 maçta 2 gol ve 2 asistlik performans sergilerken 3 sarı kart gördü ve 2.013 dakika sahada kaldı.

9 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre Ukraynalı futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler