Trabzon Basketbol’dan çifte transfer! Rijad Avdiç Aydın, Ogün Sevinç...

10.09.2024 - 16:54 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 17:15

Transfer haberleri. Türkiye Basketbol Ligi'nin yeni takımlarından Trabzonspor Basketbol, Rijad Avdiç Aydın ve Ogün Sevinç ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar.

Trabzon Basketbol’dan çifte transfer! Rijad Avdiç Aydın, Ogün Sevinç...

AJANSSPOR HABER

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) mücadele etmesi için davet alan ve bu daveti kabul eden Trabzonspor Basketbol Kulübü, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Rijad Avdiç Aydın, Trabzonspor'da

Bordo-Mavili takım, son olarak geçen sezonun ikinci yarısını Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa'da geçiren Bosna-Hersek asıllı Türk oyuncu Rijad Avdiç Aydın ile anlaşmaya vardı.

Geçen sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon Daçka'da 8 karşılaşmaya çıkan Rijad Avdiç Aydın, 2.00 sayı, 0.8 ribaund, 0.2 asist ortalamaları ile oynadı.

Ogün Sevinç, Trabzonspor'a geri döndü

Taka'da yer alan bilgilere göre Karadeniz ekibi, 2008-2009 sezonunda da Trabzonspor’da forma giyen Ogün Sevinç’i de kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon Ayos Spor formasıyla Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde 10 maça çıkan 1988 doğumlu forvet, maç başına 21.7 dakika süre alarak 11.4 sayı (%39 3FG), 2.7 ribaund ve 1.9 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

Trabzonspor Basketbol takımı staff ekibi

Öte yandan Trabzonspor’un yeni sezon Staff ekibi şu isimlerden oluşuyor: Genel Menajer Cömert Küce, Başantrenör Faruk Beşok, Asistan Koç Yağız Sertoğlu, Asistan Koç H. Osman Ekici, İdari Menajer Doğukan Başkaya, Takım Menajeri Yılmaz Karaosmanoğlu, Atletik Performans Koçu Çağatay Özkul, Masör İsmail Ümüzer, Malzeme Sorumlusu Zafer Birinci.

...

Senin için hazırladığımız haberler