Trabzonspor'dan Ahmet Ağaoğlu Açıkladı! 50 bin Kişilik Statta Yardım Maçı

09.02.2023 - 20:26 | Son Güncellenme: 09.02.2023 - 21:29

Kahramanmaraş merkezli depremler büyük bir yıkıma neden oldu. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Almanya'da 50 bin kişilik statta yardım maçı yapılacağını açıkladı.

Trabzonspor'dan Ahmet Ağaoğlu Açıkladı! 50 bin Kişilik Statta Yardım Maçı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler toplam 10 ilde büyük bir yıkıma neden oldu. Birçok vatandaş enkaz altında kaldı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, futbol dünyası deprem bölgesine başlatılan yardım kampanyalarında ön saflarda yer aldı.

Trabzonspor tırlarla yardım gönderdi

Trabzonspor da bölge halkına destek için seferber olan futbol kulüpleri arasında yer aldı. Bordo-Mavili takım, toplanan yardım malzemelerini tırlarla gönderdi. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Almanya'da büyük bir takımla 50.000 kişilik statta yardım maçı yapılacak

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Almanya'da büyük bir takımla 50.000 kişilik statta yapılacak maçın gelirinin tamamını depremzedelere bağışlanması yönünde planımız var. Ciddi bir gelir elde edebileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi açıkladı! Lig tekrar ertelendi, takımlar ligden çekildi
Habere Git

"Bugünler geçecek ve biz seninle Trabzon'da çay içeceğiz"

Karadeniz ekibi, yıkılan bir binanın enkazına sıkışmış, arama kurtarma ekiplerinin yardımını bekleyen bir vatandaşın videosunu paylaştı. Depremzede, kendisini bulan ekiplere Trabzonsporlu olduğunu ve buradan çıktığında çay içeceğini söyledi. Bordo-Mavililer bu videoyu paylaşarak, "Bugünler geçecek ve biz seninle Trabzon'da çay içeceğiz" notunu ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler