Trabzonspor'a şok! Thomas Meunier sözleşmesini tek taraflı feshetti

16.07.2024 - 13:49 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 17:12

Süper Lig devi Trabzonspor'da kulüp başkanı Ertuğrul Doğan yaptığı açıklamada Thomas Meunier'in sözleşmesini feshettiklerini duyurdu. Detaylar...

Trabzonspor'a şok! Thomas Meunier sözleşmesini tek taraflı feshetti

AJANSSPOR HABER

Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un sağ beki Thomas Meunier, bordo-mavili takımdan ayrılma kararı aldı. Konu hakkında açıklama yapan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıklama yaptı. Detaylar...

Başkan açıkladı

Konu hakkında açıklama yapan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan "Thomas Meunier'in sözleşmesindeki maddenin bitmesine 5 dakika kala oyuncudan mail geldi ve sözleşmesini tek taraflı fesih ettiğini bildirdi" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'a devre arası gelen ve 19 resmi maça çıkan Meunier, 1 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

"Uğurcan'ın da talebi olursa konuşacağız"

Kaleci Uğurcan Çakır'ın geleceği hakkında da bilgi veren Doğan "Uğurcan Çakır'ın Avrupa hayali var, biz de saygı duyuyoruz. Trabzonspor'u temsil edeceği bir yere gidecekse, yardımcı oluruz. Ancak bugüne kadar öyle bir şey olmadı. Bir teklif gelirse, Uğurcan'ın da talebi olursa konuşacağız." açıklamasını yaptı.

"5-6 oyuncu daha alacağız"

Defans bölgesine yapılacak takviye hakkında açıklama yapan Doğan "Üç stoper ile görüşüyoruz, seçeneklerimiz hazır. Bir santrafor alacağız ama iki de olabilir. 5-6 oyuncu daha alacağız. Bunları hepsi direk oynayabilecek oyuncular olacak." şeklinde konuştu.

"Yarışın içerisinde olan bir takım izletireceğiz"

Bordo-mavili taraftarlara mesaj gönderen Ertuğrul Doğan "EURO2024 transfer sürecini etkiledi. B planı, C planı hazır. Taraftarlarımız rahat olsun. Önümüzdeki hafta aksilik olmazsa, çoğu transferi halledeceğiz. Abdullah Avcı ile her gün görüşüyoruz. Onun da planlamasında aksilik yok. Önümüzdeki sezon inşallah Trabzonspor'a sahada dimdik duran, her türlü mücadeleyi veren ve rakipleriyle yarışın içerisinde olan bir takım izletireceğiz." ifadelerini kullandı.

KAP açıklaması

Trabzonspor, Thomas Andre Meunier'in sözleşmesini tek taraflı feshedildiğini Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

KAP'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier arasındaki 07.02.2024 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, Thomas Andre Meunier tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir. Futbolcu tarafından yapılan fesih işlemine ilişkin olarak, başta Thomas Andre Meunier olmak üzere ilgili tüm taraflara yönelik yasal süreçler şirketimiz tarafından başlatılmıştır."

Senin için hazırladığımız haberler