Trabzonspor, Samuel Gigot'un transferi için Marsilya ile anlaşma sağladı

24.06.2024 - 16:47 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 17:02

Trabzonspor bir süredir transferi için uğraş verdiği Fransız stoper Samuel Gigot'un transferi için kulübü Marsilya ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Trabzonspor, Samuel Gigot'un transferi için Marsilya ile anlaşma sağladı

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Ozan Tufan, Denis Dragus, John Lundstram, Borna Barisic ve Anthony Nwakaeme transferlerini KAP'a bildirdi. 

Bordo mavililer 6. transferini ise savunmaya yapacak. 

Samuel Gigot transferinde sona doğru

Karadeniz ekibi bir süredir transferi için uğraş verdiği Fransız stoper Samuel Gigot'u kadrosuna katmaya çok yakın. 

Marsilya ile anlaşma sağlandı

Fransız basınından La Provence'nin haberine göre Trabzonspor Gigot'nun transferi için Ligue 1 eki.i Marsilya ile her konuda anlaşma sağladı.

3,8 milyon Euro + bonuslar karşılığında

Haberin detayında bordo mavililerin Samuel Gigot için Marsilya ile 3.8 milyon euro bonservis bedeli + bonuslar karşılığında el sıkıştığı belirtildi. 

Marsilya tamam sıra Gigot'ta

Transferin resmen sonuçlanması için Trabzonspor'un, kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki futbolcuyu ikna etmesinin beklendiği vurgulandı.

33 maçta forma giydi

Marsilya'nın 2021-22 sezonunun ara transfer döneminde Spartak Moskova'dan 500 bin euro karşılığında renklerine bağladığı Gigot, geride kalan sezonda toplam 33 maça çıkıp 2761 dakika süre aldı. Fransız futbolcu bu karşılaşmalarda 3 kez fileleri havalandırdı.

Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olarak gösteriliyor.

 

Senin için hazırladığımız haberler