Trabzonspor 3 transferde daha son aşamaya geldi

24.07.2024 - 12:23 | Son Güncellenme: 24.07.2024 - 12:36

Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor; Muhammed Cham, Paul Onuachu ve Okay Yokuşlu transferlerinde son aşamada. İşte detaylar...

Trabzonspor 3 transferde daha son aşamaya geldi

Trabzonspor yeni sezon öncesinde kadro çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-Mavili ekibin son olarak Muhammed Cham, Paul Onuachu ve Okay Yokuşlu transferlerinde son aşamaya geldiği aktarıldı.

Yokuşlu'dan Trabzonspor'a yeşil ışık

Sporx'in Sabah'ı kaynak gösterdiği habere göre Trabzonspor bu hafta Okay Yokuşlu, Muhammed Cham ve Paul Onuachu görüşmelerini sonuçlandırmak istiyor.

Okay Yokuşlu ise yeniden Bordo-Mavili formayı giymeye olumlu bakıyor. Yokuşlu'nun ekibi West Bromwich ile görüşmeler sürerken Championship ekibi 1 yıllık sözleşmesi olan oyuncusu için 2 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Cham için gelişmeler bekleniyor

Transfer döneminde adı sık sık Trabzonspor ile yan yana gelen Muhammed Cham için girişimler hızlandırıldı. Bordo-Mavililer, Fransız ekibi Clermont ile transfer için son bir görüşme yapacak. Clermont için by sezon 35 maça çıkan Cham, 8 gol ve 4 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un Ruzomberok maçı kamp kadrosu belli oldu! Yıldız oyuncu yok...
Habere Git

Trabzonspor, Onuachu için ısrarcı

Paul Onuachu ise Trabzonspor'da oynamak istediğini Southampton'a iletti. İngiliz ekibi ise bu gelişme karşısında Nijeryalı futbolcuyu kamp kadrosuna kattı. Trabzonspor ise yaşanan gelişmelere rağmen Onuachu transferinde istekli. Bordo-Mavililer bu hafta transferi bitirmek istiyor. Onuachu'nun kulüp tarihinin en pahalı transferi olması da bekleniyor.

Nijeryalı futbolcu geçen sezon çıktığı 25 maçta 15 gol ve 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler