Towsend'in lisansı çıkacak mı? Crespo ve Zajc'daki ilgi ne durumda? Sinan Boztepe açıkladı

16.08.2024 - 14:04 | Son Güncellenme: 16.08.2024 - 14:21

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Radyospor'a konuk olarak, Towsend'deki son durumu açıkladı ve gündemlerinde olan Crespo ve Zajc hakkındaki sorulara yanıt verdi.

Towsend'in lisansı çıkacak mı? Crespo ve Zajc'daki ilgi ne durumda? Sinan Boztepe açıkladı

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programına konuk olarak Salim Manav'ın sorularını yanıtladı. Boztepe, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu.

"Tüm Türkiye'ye Alex'i seviyor"

Antalyaspor teknik direktörü Alex de Souza'nın Türkiye'de sevilen bir isim olduğuna değinen Boztepe: "Alex de Souza, Türkiye futbol tarihine mal olmuş birisi. Kendisi tüm Türk futbolseverler tarafından seviliyor.

Tecrübe kazandık

Bu transfer sezonu bizim açımızdan tecrübe kazandığımız bir süreç oldu. Transfer tahtamızın kapalı olmasına rağmen istediğimiz transferleri yaptık ve ardından tahtamızı açarak oyuncularımızın lisanslarını çıkardık. Kadromuza istediğimizden fazla transfer yaptık" dedi.

"Bizim amatörlüğümüz yüzünden oldu"

Kulübün tekrar transfer engeli almasına sebep olan Zymer Bytyqi hakkında konuşan Boztepe: "Bizim amatrölüğümüz ve tecrübesizliğimizden dolayı Zymer Bytyqi dosyası önümüze geldi ve tekrardan transfer engeli yedik. Belki oyuncu ile anlaşmaya varabilirsek Zymer'in tekrardan kulübümüzde top oynamasını sağlayabiliriz" ifadelerini kullandı.

Townsend'in lisansı çıkacak mı?

Salim Manav'ın, sağlık kontrolerinden geçen ama resmi açıklama gelmeyen Andros Townsend için "Lisansı çıkacak mı?" sorusu üzerine Başkan Sinan Boztepe: "Andros Townsend'in lisansı yüzde 95 çıkacak. Oyuncunun lisans işlemleri için transfer engelinden önce harekete geçtik. TFF'den olumsuz bir dönüş beklemiyoruz" cevabını verdi.

"Crespo ve Zajc için girişimde bulunmayı düşünmüyoruz"

Kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Boztepe, "Transfer engelini kaldırmanız durumda Crespo ve Zajc için girişimde bulunacak mısınız?" sorusunu "Yaptığımız son toplantılarda bütçemizi zora sokmamak adına daha fazla transfer yapmama kararı aldık. Şuan da kadromuza yapacağımız bir takviye yok. Talibi olan oyuncularımız var. Onlarla yollarımızı ayırırsak o doğrultuda bir çalışma yapabiliriz" şeklinde cevaplandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler