Transfer Haberleri | Tottenham, Harry Kane İçin Bayern Münih'i Reddetti. İşte Nedeni

07.08.2023 - 22:28 | Son Güncellenme: 07.08.2023 - 22:45

Son dakika transfer haberleri... İngiliz ekibi Tottenham, Bundesliga devi Bayern Münih'in Harry Kane için yaptığı transfer teklifini reddetti. İşte detaylar

Transfer Haberleri | Tottenham, Harry Kane İçin Bayern Münih'i Reddetti. İşte Nedeni

AJANSSPOR - HABER

Tottenham Hotspur, Bayern Münih'in golcü oyuncu harry Kane için yaptığı son teklifi de reddetti. İki takımın görüşmesinden bonservis konusunda yine anlaşma sağlanamadı. 

Kane, kaptanlık apoletiyle

30 yaşındaki oyuncu için bu teklifinden sonuç almayı uman Bayern'in, red yanıtı sonrası diğer hedeflere yönelmesi bekleniyor. 

Tottenham için 435 resmi maça çıkan ve 280 gol kaydeden Kane, Shakhtar Donetsk ile oynanan hazırlık maçına İngiliz ekibinin kaptanı apoletiyle çıktı. 

Kane, henüz sözleşmesini yenilemedi

Tottenham'la sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan Kane, şimdiye kadar yeni bir anlaşmaya yanaşmadı. Kulüp başkanı Daniel Levy, İngiliz oyuncuyu kadroda tutmak istere; kulüp, oyuncunun satışından para kazanma şansını yitirecek. 

İlgini Çekebilir
Bayern'in yeni duvarı: Kim Min Jae!
Habere Git

Bayern ile Tottenham anlaşamadı

Bayern yetkilileri geçen hafta Levy ile bir araya gelmiş; ancak anlaşma sağlanamamıştı. Alman gazetesi Bild de Bayern ile Harry Kane'in transfer konusunda anlaştığını yazmıştı. 

Bayern Münih, Kane'den vazgeçmek istemiyor

Tottenham yeni sezonun ilk maçını 13 Ağustos'ta Brentford ile yapacak. Bayern Münih ise sezona bu maçtan bir gün önce RB Leipzig ile yapacağı Almanya Süper Kupası karılaşmasıyla başlayacak.  

Transfer sezonu 1 Eylül'e kadar kapanmayacak; ancak iki ekip de sezon başlamadan çözüm bulmanın hesaplarını yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler