Torunoğulları: "Büyük hedeflerimiz var, finale..."

24.02.2017 - 17:21 | Son Güncellenme: 24.02.2017 - 17:21

AJANSSPOR ÖZEL -  Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, siyah-beyazlı takımın gündemiyle ilgili olarak Radyospor’a özel değerlendirmelerde bulundu.

Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç’un sorularını yanıtlayan siyah-beyazlı yönetici, UEFA Avrupa Ligi’ndeki kura çekimi, Spor Toto Süper Lig’deki şampiyonluk yarışı ve TT Arena’da oynanacak Galatasaray derbisi hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Torunoğulları’nın yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“Her takımı ciddiye almak zorundayız”
Hapoel Beer-Sheva maçının son yarım saatlik bölümü bizim için zor geçti. Ama Allah’a şükür  tur atlayan taraf biz olduk. Her takımı ciddiye almak zorundayız. Tabi ki Beşiktaş ile her takımın gücü aynı olmayabilir. Ama konsantre olamadığın zaman  bazı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hapoel maçında sona doğru biraz sıkıntı yaşadık. Daha sonra güzel bir sonuçla, taraftarımızın önünde galibiyetle sahadan ayrılmış olduk. Tur atladığımız için mutluyuz.

“İlk maçın Yunanistan’da olması bence avantaj”
Olympiakos Kulübü ile ilişkilerimiz çok iyi. Hazırlık maçları oynuyoruz, kulüp başkanları birbiriyle çok samimi. İyi diyaloglarımızın olduğu bir kulüp. Onlarla eşleşmekten de mutlu olduk. Tabi ki her maçın ayrı bir hikayesi vardır. Biz de inşallah Olympiakos ile oynayacağımız maçlarda güzel neticeler alırız ve mart ayında tekrar kura çekimine geliriz. Hatta kura çekiminden önce Olympiakos yöneticileriyle şakalaşıyorduk. Bu turda değil de bir sonraki turda karşılaşalım diye şakalaştık. Nasip bu turmuş. İnşallah güzel sonuçlarla amacımıza ulaşmış oluruz. İlk maçın deplasmanda olması da bana göre bir avantaj. Benim fikrim güzel bir avantaj olduğu yönünde.

“Büyük hedefler var, inşallah finale gideriz”
Başkanımız Fikret Orman, ”UEFA Avrupa Ligi’nde finale gideceğiz” dediyse bir bildiği vardır elbette. Benim, başkanın bu açıklamasının üstüne yeni bir açıklama yapmam pek doğru olmaz. Mutlaka Beşiktaş’ın büyük hedefleri vardır. İnşallah başkanın bu temennisi gerçekleşir ve Avrupa Ligi’nde finale gideriz.

“Sadece derbi değil, maç maç bakıyoruz”
Aslında sadece Galatasaray maçı değil de ligde kalan tüm maçları aynı şekilde ciddiye almak zorundayız. Evet, avantajlıyız ama henüz biten hiçbir şey yok. Bizim çok ciddi şekilde sahaya çıkmamız gerekiyor. Derbide favoriler hep sıkıntı yaşamıştır. Bizim o sıkıntıyı yaşamamamız için, iyi mücadele etmemiz gerekiyor. İnşallah gülen taraf biz oluruz. Çünkü maç maç bakmamız gerekiyor. Sadece derbi değil. Tüm maçlar önemli. Umarım güzel sonuçlar alırız ve ipi göğüsleriz.

“Teknik direktörümüz Şenol Güneş’ten memnunuz”
Şenol Güneş bizim hocamız. Hoca ile zamanı geldiğinde oturulur, konuşulur. Şenol hoca ile başkanın arası bildiğiniz gibi çok iyi. Kendi aralarında mutlaka konuşurlar. Bu konuyla ilgili net fikir beyan etmeyeceğim. Ama Şenol hocadan çok memnunuz, bu birliktelikten dolayı mutluyuz. Uzun süreli çalışmak isteriz elbette.


“Vodafone Arena’ya son maçlarda ilgi göstersinler”
Bize her şartta destek veren taraftarlarımıza da mesajım var. Taraftarlarımız son maçlarda özellikle Vodafone Arena’ya mutlaka ilgi ve alaka  göstersinler. Beşiktaş taraftarı bizim olmazsa olmazımızdır. Bu takımın can suyudur. Tabi ki bahsettiğimiz bu suyun kesilmemesi lazım.

AJANSSPOR ÖZEL
Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler