Erman Toroğlu'ndan yorum: ''Fernando Muslera kırmızı kart yiyebilirdi''

07.10.2023 - 22:20 | Son Güncellenme: 07.10.2023 - 22:23

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray ile Antalyaspor'un karşı karşıya geldiği maçın ardından A Spor'da tartışmalı pozisyonları yorumladı. İşte detaylar.

Erman Toroğlu'ndan yorum: ''Fernando Muslera kırmızı kart yiyebilirdi''

AJANSSPOR HABER

A Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçın ardından A Spor'da maçın tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi. Toroğlu, Gaziantep'in penaltı beklediği pozisyona ve Muslera'nın yerde kaldığı mücadeleye açıklık getirdi.

''Penaltı değildi''

18. dakikada Jehezkel'in, Kazımcan'la girdiği mücadele sonrası penaltı beklediği pozisyonu yorumlayan Toroğlu: “Pozisyon penaltı değil. Pozisyon içerdeyse penaltı değil, dışardaysa da faul değil.” 

''Kasıt yok ama sarı kart''

Buksa'nın, Muslera'nın ayağına bastığı pozisyon hakkında Erman Toroğlu: "Muslera'nın ayağına geliyor ama futbolcu topa gitmeye çalışıyor. Muslera topu çekince ayağına geliyor. Buksa ayağını kurtarabilir mi ona bakmamız lazım.  Oyuncu bu pozisyonda ayağını kurtaramaz. Kasıtlı basmıyor. Ama sarı kart verilebilirdi." dedi.

''Muslera oyundan atılabilirdi''

Muslera'nın pozisyon sonrasında hakeme sitemini de değerlendiren Toroğlu, ''Sarı kart verilmedi. Sen neden topu yere vuruyorsun? Sonra da sarı kart görünce hakemi alkışlıyorsun. Bu harekete 2. sarı verilerek Muslera oyundan atılabilirdi.'' dedi.

''Bu futbol hırsızlığıdır''

Kerem Aktürkoğlu, Antalyaspor'lu Erdal'ın ayağına bastığı pozisyonda sarı kart gördü. Toroğlu pozisyonu şu sözlerle yorumladı: "Bu pozisyonda hiçbir şey yok. Kerem yere basıyor. Sarı kart verilmesi hataydı. Antalyaspor'lu futbolcunun yaptığı futbol hırsızlığıdır. Meslektaşının ekmeğiyle oynuyorsun.” 

Senin için hazırladığımız haberler