Tom Brady’den Andrew Luck’ın emekliliği ile ilgili açıklama

26.08.2019 - 20:42 | Son Güncellenme: 26.08.2019 - 20:42

NFL’de Indianapolis Colts’un yıldız oyun kurucusu Andrew Luck’ın 30 yaşına gelmeden aldığı emeklilik kararının şaşkınlığı sürerken, son şampiyon New England Patriots’ın 42 yaşındaki oyun kurucusu Tom Brady, bu durumu normal karşıladı.

Bugün ABD’deki WEEI Radyosu’nda, “The Greg Hill Show” programına konuk olan Tom Brady, Andrew Luck’ın aldığı emeklilik kararı hakkında, sebeplerinden dolayı anlayışla karşıladığını söyledi. Brady, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Bu onun hayatı. Her birimiz ne yapmak istediği ile ilgili doğru kararları alır. Harika bir kariyeri oldu ve harika bir oyuncuydu. Herkes, her zaman sağlıklı olmak ister. Bu temasa dayalı bir spor ve belli sakatlıklar yaşayabiliyorsunuz. Bu yüzden oyuncular, farklı zamanlarda emeklilik kararı alıyor. Sezon başlamadan emeklilik kararı alan birçok oyuncu gördüm. Bu da sadece onlardan bir örnek.”

Öte yandan Tom Brady, ilerleyen yaşına rağmen her zaman gidebildiği yere kadar oyunculuk kariyerini devam ettirmek istediğini belirtirken, bu sezon 20. kez New England Patriots için mücadele edecek. Brady, Patriots formasıyla, sonuncusu geçen sezon olmak üzere toplam 6 Super Bowl şampiyonluğu kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler