MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas, Ümraniyespor Maçını Değerlendirdi

21.05.2023 - 18:46 | Son Güncellenme: 21.05.2023 - 18:56

Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas, Ümraniyespor maçının kendileri açısından kritik olduğuna vurgu yaparken, “Hala kritik bölgede olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.

MKE Ankaragücü'nde Tolunay Kafkas, Ümraniyespor Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında alt sıraları yakından ilgilendiren maçta MKE Ankaragücü, deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti. Ümraniyespor, ligin bitimine 3 hafta kala TFF 1. Lig'e düşen ilk takım oldu.

Karşılaşma sonrası MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklamalarda bulundu.

"Bütün takımlar için yorucu bir sezon oldu"

Mücadelenin ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Zor ve kritik maçlardan biri de Ümraniyespor maçı oldu. Haftalardır iyi oyunumuzun karşılığını alamıyorduk. Maçın büyük bölümüne hakim olduğumuz karşılaşmayı 2-1 kazandık. 3 hafta kaldı. Hala kritik bölgede olduğumuzu düşünüyorum. Bütün takımlar için yorucu bir sezon oldu. Çok büyük bir felaket yaşadık. Allah bir daha yaşatmasın, onun getirdiği aralar var. Lig çok uzadı. Bugün alınan 3 puan çok değerli.” ifadelerini kullandı.

Umut Nayir'den 17. gol

Maçta Ankara ekibinin gollerini 18'de Malcuit ve 71 Milson kaydetti. Ümraniyespor'un tek golünü ise 25. dakikada penaltıdan Umut Nayir attı.  Yerli forvet gol krallığı yarışında 17. gole ulaştı. 

İlgini Çekebilir
Kredisi bitti, Ümraniyespor Süper Lig'den düştü
Habere Git

Ankaragücü bu skorla puanını 39 yaparken Ümraniyespor 27 puanda kaldı. 

Senin için hazırladığımız haberler