Tolgay Arslan'dan Beşiktaş'ı kızdıracak tahmin! Trabzonspor...

14.09.2024 - 16:02 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 16:10

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Bir dönem Beşiktaş forması giyen Tolgay Arslan, derbiyle ilgili skor tahminini paylaştı.

Tolgay Arslan'dan Beşiktaş'ı kızdıracak tahmin! Trabzonspor...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Dev derbi öncesi HT Spor kanalına açıklamalarda bulunan Tolgay Arslan, eski takımını kızdıracak tahminde bulundu. İşte detaylar...

"Şenol hocanın takımları hep öyle oynarlar"

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş ve derbi hakkında konuşan Tolgay Arslan,

"Şenol hoca ile ben de çalıştım. Çok şanslıyım. Çok iyi bir hoca. Genelde oyuncularını rahat bırakır. Oyuncular sadece futbola odaklanabilir onunla birlikte. Trabzonspor'un da kötü başlangıçtan sonra buna ihtiyacı var. Tempolu bir maç bekliyorum. Şenol hocanın takımları hep öyle oynarlar. Tabii Beşiktaş sezona iyi başladı ama maç Trabzon'da ve Şenol hocanın ilk maçı olması Beşiktaş'a bir dezavantaj yaratabilir" dedi.

"Bence 2-1 alır maçı"

Derbi ile ilgili skor tahminin de açıklayan Arslan, "Bence Trabzonspor, bana kalırsa Şenol hocanın ilk maçı olduğu için 2-1 alır bu maçı. Ozan Tufan'dan iyi bir performans bekliyorum. Şenol hoca ile çok başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz" şeklinde konuştu.

Beşiktaş karnesi

2015-2019 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Tolgay Arslan, Siyah-Beyazlı takımla 132 maça çıktı ve 3 gol, 12 asistlik performansa imza attı.

Japonya performansı

Kariyerine Japonya'da devam eden 34 yaşındaki orta saha oyuncusu, Hiroshima formasıyla bu sezon 9 maça çıktı ve 7 kez ağları havalandırmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler