Tolgay Arslan ayrılıyor mu? Ali Polat açıkladı...

28.01.2020 - 19:38 | Son Güncellenme: 28.01.2020 - 16:49

Tolgay Arslan ayrılıyor mu? Ali Polat açıkladı...

Daha önce Beşiktaş’ın altyapısında görev yapan, Almanya’da yaşayan ve Fenerbahçe forması giyen Tolgay Arslan’a yakınlığıyla bilinen futbol adamı Ali Polat, Radyospor’a konuştu. Tolgay Arslan Fenerbahçe’den ayrılıyor mu? Hangi takımlardan transfer teklifi aldı? Oğuzhan Özyakup, Feyenoord ile anlaştı mı? Polat, bu sorulara yanıt verdi.

Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Ali Polat’ın açıklamaları şu şekilde:

Ali Polat: ”Tolgay Arslan, Fenerbahçe’de kalacak”

Tolgay Arslan, Fenerbahçe’de kalacak diye biliyorum. Transfer döneminin son günlerinde çok flaş gelişme olmazsa takımda kalacak. Kendisine daha önce Almanya’dan talipler olmuştu. Bundesliga 2’den de çok net teklifler gelmişti. Tolgay Arslan, Fenerbahçe’de kalmak istiyor. Kalacağını düşünüyorum.

Ali Polat: ”Kenan Koçak, Tolgay Arslan’ı çok beğeniyor”

Kenan Koçak çok iyi takviyeler yaptırdı. Birkaç oyuncu daha aldıracak. Kenan Koçak, Almanya’da çok başarılı bir görüntü çizdi. Hannover sondan 3.sıradayken ortalara doğru ilerledi. Birkaç maç daha arka arkaya kazanırsa daha da yukarıya çıkabilir diye düşünüyorum. Tolgay’ı Kenan Hoca da çok beğeniyor. Belki takımında da görmek isteyebilir. Bu şahsi fikrim. Yanlış anlaşılmasın.

Ali Polat: ”Oğuzhan Özyakup, Feyenoord ile anlaştı”

Bundan 1 ay önce Galatasaray’ın Saracchi ile anlaştığını söylemiştim. Oğuzhan Özyakup, Feyenoord ile net şekilde anlaştı. Sezon sonuna kadar sürecek bir anlaşma. Kendisi Hollanda’da artık forma giyecek. Hayırlı olsun diyelim. Benim bildiğim sezon sonuna kadar kiralandığı yönünde. Kariyerine Hollanda’da devam eder mi bilemiyorum.

Ali Polat: ”Oğuzhan Özyakup adına faydalı bir transfer olabilir”

Hollanda’da şampiyonluğa oynayan bir takıma gitmiş olacak. Beşiktaş’ta şans bulamıyordu. Son zamanlarda yedeklerdeydi. Gitmesinde de fayda vardı. Büyük bir kulübe gidiyor. Kendisini tekrar kanıtlamak ve yeni bir sayfa açmak adına faydalı bir transfer olabilir.

Ali Polat: ”Murat Şahin ile konuştum ve hayırlı olsun dedim”

Sergen Yalçın, Beşiktaş’a hayırlı olsun. Murat Şahin ile aynı mahalleden arkadaşız. Kendisiyle de mesajlaştım. Başarı diledim. Sergen Hoca ile Murat Şahin birlikte çalışacak. Hayırlı olsun.

Senin için hazırladığımız haberler