Ankaragücü'nde Tolga Ciğerci, Mujakic ve Bahadır Han Güngördü konuştu

11.11.2022 - 22:14 | Son Güncellenme: 11.11.2022 - 22:24

Spor Toto Süper Lig 'in 14. haftasında evinde Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Ankaragücü'nde golü atan Tolga Ciğerci, Mujakic ve Bahadır Han Güngördü konuştu

Ankaragücü'nde Tolga Ciğerci, Mujakic ve Bahadır Han Güngördü konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Ömer Erdoğan'ın çalıştırdığı Ankaragücü, Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede kazanan çıkmadı ve maç 1-1'lik beraberlik ile sona erdi.

Karşılaşma sonrası MKE Ankaragücü'nün beraberlik golünü atan Tolga Ciğerci açıklamalarda bulundu.

Ciğerci: "Rakibimiz geçen sezonun şampiyonuydu"

Alınan 1 puan için mutlu olduklarını dile getiren Ciğerci "1 puan aldığımız için mutluyuz, hedefimiz 3 puandı taraftar arkamızdaydı. İyi bir maç çıkardık. Basit bir gol yedik, bunları daha iyi yapmamız gerekiyor. Rakibimiz geçen sezonun şampiyonuydu. iyi mücadele ettik, yine de 1 puan için mutluyuz diyelim." dedi.

"Yeni çıktık Süper Lig'e"

Takım olarak çok iyi çalıştıklarını dile getiren Ciğerci "Genel olarak birkaç puan daha fazla alabilirdik, olmadı. Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Bir gelişme olduğunu görüyorum. Yeni çıktık Süper Lig'e. Ona göre çalışıyoruz. Bu arada biraz daha zaman olacak bunu da iyi değerlendirmek istiyoruz. " dedi.

İlgini Çekebilir
Fırtına Kasım'da da kopmadı!
Habere Git

Bahadır Han Güngördü: "Kazanmak için her şeyi yaptık"

Ankaragücü'nün kalecisi Bahadır Han Güngördü ise "Kazanabileceğimiz bir maçtı. Oyunun başından sonun kadar çok iyi domine ettik. Olmadı, talihsiz bir gol yedik. Sevindirici olan hemen cevap vermemiz oldu. Kazanmak için her şeyi yaptık ama olmadı. Devre arasına giriyoruz, en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. 14 haftada istediğimiz yerde değiliz. Yeni kurulan bir takımız. Talihsiz maçlar oynadık. Şu an için bir tık daha iyi yerlerde olabileceğimizi düşünüyorum. İkinci yarıda daha iyi yerlerde olabileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Mujakic: "2 gol atabilirdik"

Ankaragücü'nün Bosnalı stoperi Mujakic ise "Zorlu bir maçtı. Maçın sonlarına doğru 3 puanı alabilirdik ama olmadı. Şimdi daha üst sıralar için çalışacağız. Çok şanssız bir golle geriye düştük. 2 gol atabilirdik. Hocamız bizi motive etti. Ancak maç 1-1 bitti." şeklinde konuştu

Senin için hazırladığımız haberler