Tolga Ciğerci, Hertha Berlin'e Transfer Oldu

31.01.2023 - 14:26 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 15:13

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü forması giyen orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci, Almanya Bundesliga ekibi Hertha Berlin ile anlaştı.

Tolga Ciğerci, Hertha Berlin'e Transfer Oldu

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, orta saha oyuncusu Tolga Ciğerci'nin Hertha Berlin'e transfer olduğunu duyurdu.

Tolga Ciğerci, Hertha Berlin ile anlaştı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Tolga Ciğerci'nin transferi için Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. 

Bonservis ücreti belli oldu

Tolga Ciğerci'ye bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

MKE Ankaragücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aytekin, Tolga Ciğerci'nin bonservisinden 350 bin Euro alacaklarını açıkladı. Aytekin, "Futbolcumuz kariyerine Almanya'da devam etmek istedi.350.000 Euro bonservis, Hertha'nın ligde kalması halinde 150.000 Euro ödeme alacağız" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 63 milyon Euro'luk golcü!
Habere Git

Ankaragücü kariyeri

31 Ağustos 2022 tarihinde Medipol Başakşehir'den ayrıldıktan sonra Başkent temsilcisine transfer olan 30 yaşındaki oyuncu, söz konusu çıktığı 17 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Tolga Ciğerci kariyerinde Galatasaray, Başakşehir, Fenerbahçe, Wolfsburg ve Borussia Mönchengladbach gibi takımların da formalarını giydi.

Tercrübeli orta saha oyuncusu Türkiye Milli Takımı ile de 4 maça çıktı.

İlgini Çekebilir
Fransızlar duyurdu! İşte Beşiktaş'ın görüştüğü isim...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler