Tofaş, Başantrenör Imitrios Priftis ile yollarını ayırdı

25.01.2023 - 15:08 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 16:08

Son dakika haberleri... Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tofaş, Başantrenör Dimitrios Priftis ile yollarını ayırdığını açıkladı. İşte detaylar...

Tofaş, Başantrenör Imitrios Priftis ile yollarını ayırdı

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezonlara nazaran kendi standartlarında pek de parlak bir sezon geçirmeyen Tofaş, Başantrenör Imitrios Priftis ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi takımlarından Tofaş'ta, Başantrenör Dimitrios Priftis ile yollar ayrıldı. Bursa ekibinden yapılan açıklama şu şekilde: “Basketbol A Takımımızın Başantrenörü Dimitrios Priftis ile yolların ayrılması kararı alınmıştır. 2022-2023 sezonu öncesinde kulübümüzde Basketbol A Takım Başantrenörlük görevine getirilen Koç Dimitrios Priftis ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Son maçta kaybettiler

Basketbol Süper Ligi'nde Tofaş, çıktığı son maçında Büyükçekmece'ye 94-81 mağlup oldu. Bu maçta Tyler Ennis 27 sayı atarken, Rob Gray 20 sayılık katkı vermişti.

Tofaş'ın ligdeki son durumu

Tofaş, bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde 16 karşılaşmaya çıktı. Takım, bu 16 maçta ise 6 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 10. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler