Thomas Partey'e dev talip! Transfer...

18.08.2024 - 22:53 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 23:05

Süper Lig devleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin uzun süre transfer listesinde yer alan Thomas Partey'e Avrupa devi talip oldu. İşte detaylar...

Thomas Partey'e dev talip! Transfer...

AJANSSPOR - HABER

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe, özellikle geçtiğimiz yaz transfer döneminde Arsenal'in yıldız orta sahası Thomas Partey ile ilgilendi.

Transfere Arteta engeli

Ancak İngiliz ekibinin İspanyol teknik direktörü Mikel Arteta, Thomas Partey'in transferina onay vermedi ve Partey bir sezon daha Arsenal'in formasını giydi.

Partey'e dev talip

Sözleşmesinin son senesine girecek olan 31 yaşındaki Ganalı futbolcu, henüz yeni bir kontrat imzalamadı. Takımdan ayrılması beklenen Thomas Partey'e, bu kez Avrupa devi talip oldu.

Bonservisi belli oldu

İspanyol basınından Todofichajes'in haberine göre; La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Arsenal'den Thomas Partey'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Haberde, Topçular'ın Partey için 15 milyon Euro bonservis ücreti talep ettiği aktarıldı.

Atletico Madrid'den ses getiren transferler

Thomas Partey'e de talip olan Atletico Madrid, bu yaz transfer döneminde ses getiren transferlere imza attı. Madrid temsilcisi, 75 milyon Euro karşılığında Julian Alvarez'i ve 32 milyon Euro karşılığında Alexander Sörloth'u kadrosuna kattı.

Senin için hazırladığımız haberler