Thomas Meunier'den şok açıklama: "Türk taraftarlar çok çabuk..."

12.08.2024 - 11:34 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 11:47

Fenerbahçe, yarın Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunun ikinci maçında Lille'i konuk edecek. Mücadele öncesi Trabzonspor'un eski oyuncusu Meunier demeçler verdi.

Thomas Meunier'den şok açıklama: "Türk taraftarlar çok çabuk..."

AJANSSPOR HABER

Temsilcimiz Fenerbahçe, yarın Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Fransız temsilcisi Lille'i konuk edecek. İlk maçta kalesinde gördüğü son dakika golü ile sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan sarı-lacivertliler yarın en az iki farkla kazanmak için sahaya çıkacak.

Mücadele öncesinde Lille oyuncusu ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Thomas Meunier açıklamalarda bulunurken 32 yaşındaki sağ bekin ifadelerini Nafi Alpay derledi.

Saraçoğlu’nda tutkulu bir atmosfer var.

Kadıköy'deki atmosfere değinen Meunier: "Şükrü Saraçoğlu’nda çok sıcak, tutkulu bir atmosfer var. Türkler tutkulu insanlar ancak sahada olan sahada kalır. Türk taraftarlar çok çabuk takımlarına da sırt çevirebilirler birçok kez şahit olduk. Bu yüzden kendi oyunumuza konsantre olup, korkmadan oynamamız lazım.

Bu atmosferler beni motive ediyor

Böyle atmosferler açıkcası beni motive ediyor. Her zaman bu tarz atmosferlerde oynama şansınız da olmuyor. Bazıları böyle anlarda stres olabilirler ama ben takım olarak hareket ederek üstesinden geleceğimiz bir durum olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe’nin oynamasına izin verirsek hem sahada hem tribünlerde tempo artacaktır. Bu yüzden maç başında çabucak fark yaratmamız gerekiyor. Turu istediğimizi sahada göstermeliyiz.

Fenerbahçe ilk maç etkiliydi

İlk maç özelinde Fenerbahçe’nin fiziksel olarak etkili olduğunu söylemem gerekiyor. Edin Dzeko gibi bir oyuncuyu savunmak için 2 oyuncu gerekebiliyor. Dusan Tadic, Youssef En-Nesyri gibi tecrübeli oyuncuları var.

Jose Mourinho'ya rağmen bizden iyi değiller

Jose Mourinho gibi bir antrenör Fenerbahçe’yi tercih ettiyse bir şey kazanabileceğini düşündüğü için tercih etmiştir. Gerekli kaliteye sahip bir takım Fenerbahçe ancak her şeye rağmen bizden iyi olduklarını düşünmüyorum ama bizden kötü de değiller. Tur şansımıza sonuna kadar inanıyorum.

Trabzonspor bana hayat verdi

Dortmund’da sakatlıklar yaşadığım zor bir sezon geçiriyordum. Sürekli olarak kendimi ve seviyemi sorguladığım bir dönemdi. Transfer döneminin kapanmasına bir gün kala Trabzonspor aradı beni. Abdullah Avcu bana birçok bölgede kullanabileceği bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu söyledi. Belçika ile Avrupa Şampiyonası'nda yer almak istiyordum haliyle böyle bir kumar oynadım. Trabzonspor kulübüne ve yetkililerine bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Sakatlanmadan birçok maç oynadım. Bugün tekrar burada sizin karşınızdaysam bu büyük ölçüde Trabzonspor sayesinde. Kariyerime yeniden hayat verdiler” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler