Gençlik ve Spor Bakanı ile TFF Başkanı Açıkladı! TFF'ye Saldırı Olayında Yeni Gelişme

02.09.2022 - 15:56 | Son Güncellenme: 02.09.2022 - 16:04

TFF binasına silahlı saldırı olayında yeni gelişme yaşandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklama yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı ile TFF Başkanı Açıkladı! TFF'ye Saldırı Olayında Yeni Gelişme

AJANSSPOR HABER

Dün Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'da bulunan binasına yapılan silahlı saldırının yankıları devam ediyor. Olayla ilgili 2 zanlının yakalanarak sorguya alındığı ifade edilirken, yeni gelişmeler ortaya çıktı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kasapoğlu: "İki saldırgan da dün akşam yakalandı"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bu hain saldırıyı kınıyorum. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En büyük tesellimiz kimsenin zarar görmemiş olması. Konu ilk andan itibaren tetkik ediliyor. İki saldırgan da dün akşam yakalandı. Onların sorguları devam ediyor." ifadelelerini kullandı.

"İlişkisi tespit edilen 2 kişi daha sorguya alındı"

Kasapoğlu, "İç İşleri Bakanımız ile konuştum, hem silahların alındığını hem sorgulamanın devam ettiğini iletti. Ayrıca onlarla ilişkisi tespit edilen 2 kişinin daha sorguya alındığını söyledi. Konu en kısa zamanda açıklığa kavuşturulacak." açıklamasını yaptı.

Büyükekşi: "Doğru bildiğimiz şeyi yapmaya devam edeceğiz"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise "Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, telefonla arayanlar, buraya gelenler ve şimdi de Gençlik ve Spor Bakanımız buraya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Doğru bildiğimiz ve inandığımız her şeyi yaparak devam edeceğiz. Türk futbol kamuoyunun bu hain saldırıyı dikkate alarak holiganizmden uzaklaşıp fair-play içinde davranmasını istirham ediyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler