TFF'nin yeni başkanını canlı yayında açıkladı: "Göreve gelecek isim yüzde yüz..."

28.02.2019 - 15:44 | Son Güncellenme: 28.02.2019 - 18:44

TFF'nin yeni başkanını canlı yayında açıkladı: "Göreve gelecek isim yüzde yüz..."

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Yıldırım Demirören dönemi bitti. Demirören döneminin sona ermesinin ardından futbolseverler, TFF’nin yeni başkanının kim olacağını sorgulamaya başladı. Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Kemal Ulusu, TFF’nin yeni başkanını açıkladı.

Kemal Ulusu: "TFF'nin yeni başkanının Servet Yardımcı olacağını düşünüyorum"

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç'e konuşan Kemal Ulusu, ”Hayırlı, uğurlu olsun. TFF’de yeni başkanın kim olacağına gelirsek… Ben bunca yıllık bilgi ve birikimime dayanarak yeni başkanın yüzde yüz Servet Yardımcı olacağını düşünüyorum” dedi.

"Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı yapacak bilgi ve deneyime sahip"

Bu görevi yürütmek en içi en doğal adayın Yardımcı olacağını belirten Ulusu, ”Servet Bey’i tanırım. TFF Başkanlığı yapacak bilgi ve deneyime sahip. Ayrıca son dönemlerdeki yükselişine dikkat çekmek isterim. UEFA’da da görevi var. UEFA’da sağlam bir yer edinmesi adına da TFF Başkanlığı çok fayda sağlayacaktır. Böylece daha çok sözü geçecektir” ifadelerini kullandı.

Kemal Ulusu: "Servet Yardımcı'nın taraflı bir futbol adamı olduğunu düşünmüyorum"

Ayrıca Kemal Ulusu, ”Servet Yardımcı, eski milletvekillerinden ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı'nın kardeşidir aynı zamanda. Taraflı olduğuna inanmıyorum. Rizelidir, doğrudur ama taraflı olduğunu düşünmüyorum. Her kulübe eşit yaklaşacağını zannediyorum” açıklamasını yaptı.

Kemal Ulusu: "Şenol Güneş'in göreve gelmesine karşı değilim, zamanlama doğru değil"

Ayrıca Kemal Ulusu, “Şenol Güneş’in göreve gelmesine karşı değilim. Şu dönemde milli takımın başına geçecek 4-5 tane hoca var. Ama zamanlama açısından son derece yanlış bir iş oldu. Şenol Güneş’in kafası çok karıştırıldı. Zamanlamasını TFF ve Şenol Güneş açısından doğru bulmuyorum. Temennim her şeyin iyi bir şekilde ilerlemesidir” diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler