TFF'nin projesine Messi, Neymar, Mbappe destek verecek

18.02.2023 - 13:54 | Son Güncellenme: 18.02.2023 - 14:01

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketinin ardından TFF, 1 Mart'ta bir yardım projesi gerçekleştirecek. Messi, Neymar ve Mbappe de destek verecek.

TFF'nin projesine Messi, Neymar, Mbappe destek verecek

AJANSSPOR - HABER

Ülkemizi derinden etkileyen depremlerin ardından spor dünyası birçok yardım yapmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 1 Mart'ta bir yardım projesi gerçekleştirecek.

Televizyonda yayınlanacak

Depremzedeler için güç birliği yapan TFF ve Süper Lig kulüpleri, 1 Mart Çarşamba günü, yayıncı kuruluş ve diğer televizyon kanallarından yayınlanacak programda bağış toplayacak.

Para bağışı ve konteyner desteği

TFF, depremzedeler için 20 milyon lira bağışlamış ve ayrıca toplam maliyeti 59 milyon lira tutan 1.000 adet konteynerin afet bölgesine gönderileceğini açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de maç tarihleri belli oldu!
Habere Git

Dünya yıldızları destek verecek

Hürriyet'in haberine göre Paris Saint-Germain'in yıldızları Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe, imzalı formalarını açık arttırmada satılması için ‘Omuz Omuza Türkiye’ kampanyasına gönderecek.

Hedef 10 bin konteyner olacak

TFF ve Süper Lig kulüpleri ‘Omuz Omuza Türkiye’ kampanyasından toplanacak bağışlarla konteyner sayısını 10 bine yükseltmeyi hedefliyor.

Mehmet Büyükekşi açıklamıştı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi projeyle ilgili, "Büyük Futbol Ailemizin tüm değerli kurumları ve fertlerinin katılımı ile 10.000 konteyner hedefiyle afetzede vatandaşlarımızın geçici barınma merkezlerinde sağlıkla konaklamalarını sağlayacak bir organizasyonu başlatıyoruz. Bu büyük afetten etkilenen bölgedeki altyapıdan A takımlara kadın erkek tüm futbolcularımıza, antrenörlerimize, hakemlerimize, gözlemcilerimize, kulüplerimize de hep birlikte sahip çıkarak dayanışma ve yardımlaşmamızı sürdüreceğiz. OHAL ilan edilen şehirlerimizde kulüplerimizin ligden çekilme taleplerini de Yönetim Kurulu kararımızla kabul ettik. OHAL Bölgesi dışında depremden doğrudan ya da dolaylı olarak etkilenen kulüplerimizle de sürekli iletişim içerisindeyiz. Onların da ihtiyaçlarını tek tek dinliyoruz. Liglerine devam etmelerini sağlamaya çalışıyoruz." demişti.

İlgini Çekebilir
TFF'den yabancı oyuncu transferi kararı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler