Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı mı? TFF açıkladı...

18.09.2023 - 17:18 | Son Güncellenme: 18.09.2023 - 17:23

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Stefan Kuntz ile yollarını ayırdı mı ve ayıracak mı? İşte yapılan son dakika açıklaması ve görüşmenin yapılacağı tarih...

Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı mı? TFF açıkladı...

AJANSSPOR HABER

TFF'den Stefan Kuntz açıklaması geldi. Son günlerde A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Kuntz ile yolların ayrıldığı ve tazminat ödemesinin gerçekleşeceği haberlerinden sonra TFF'den açıklama geldi. 

Kuntz ile yollar ayrıldı mı?

TFF, Kuntz ile yolların ayrıldığı haberleri yalanladı. Yapılan açıklamada, "Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.'' ifadeleri yer aldı.

Görüşme tarihi açıklandı

Kuntz ile yola devam edip etmeme kararının verileceği görüşme tarihi de belli oldu. TFF'den yapılan açıklamada, ''Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir." ifadeleri yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler