A Milli Takım'ın Başına Getirilen Vincenzo Montella'ya Özel Madde

26.09.2023 - 09:33 | Son Güncellenme: 26.09.2023 - 13:12

A Milli Takım'ın başına getirilen İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella ile yapılan sözleşmeye dünyada görülmemiş bir madde koyulduğu ortaya çıktı.

A Milli Takım'ın Başına Getirilen Vincenzo Montella'ya Özel Madde

AJANSSPOR - HABER

Kuntz sonrası A Milli Futbol Takımı'nda göreve gelen Vincenzo Montella'nın sözleşmesinde yer alan özel madde dikkat çekti. TFF yönetiminin Vincenzo Montella'nın kontratına özellikle bu maddeyi eklemek istediği öne sürüldü.

Montella'ya Kuntz önlemi

Görevine son verilen Stefan Kuntz, çalışırken sık sık Almanya'ya gidiyordu. Hatta daha çok Almanya'da kalıyor, hatta bir televizyon kanalında da Bundesliga maçlarına yorum yapıyordu.

TFF'nin bu kez işi sıkı tuttuğu öğrenildi. Sabah'tan Murat Özbostan'ın haberine göre Montella'nın mukavelesine bu duruma önlem için özel bir madde konuldu.

Montella'nın yurt dışına çıkışları izne tabi

Vincenzo Montella'nın sözleşmesinde özel bir madde yer alıyor. Buna göre İtalyan teknik adamın görev yerinin Türkiye olduğu ve hocanın yurt dışına çıkışlarının izne tabi olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Özbek'ten Montella yorumu! "En iyisi olduğunu düşünüyorum"
Habere Git

Montella, İstanbul'da ev arıyor

TFF yönetiminin, Vincenzo Montella'nın sürekli Türkiye'de kalmasını özellikle istediği ve 49 yaşındaki antrenörün İstanbul'dan ev arayışlarına derhal başladığı haber detayında yer aldı.

Montella'nın Adana Demirspor performansı

Son olarak Adana Demirspor'da görev alan Vincenzo Montella, Mavi Şimşekler ile 76 maçta 38 galibiyet, 21 yenilgi ve 17 beraberlik elde etmişti. İtalyan hoca, Adana temsilcisinde maç başına 1.72 puan ortalaması yakalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler