TFF Beşiktaş'ın erteleme başvurusunu reddetti

07.01.2022 - 19:34 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 20:04

Beşiktaş, takımda artan koronavirüs vakaları nedeniyle TFF'ye ligin ertelenmesi yönünde başvuru yaptı. Federasyon, bu başvuruyu reddetti. Maçlar oynanacak.

TFF Beşiktaş'ın erteleme başvurusunu reddetti

Kartal Yiğit - AJANSSPOR

Kovid vakalarının artması herkesi tedirgin ederken Beşiktaş ta da 6 oyuncunun ve teknik direktör Önder Karaveli ‘nin pozitif oluşu Rizespor maçı öncesi yönetimin canını sıktı.

TFF'ye başvuruldu

Siyah beyazlılar Rizespor maçı için değil genel olarak liglerin 2 hafta ertelenmesi için bugün resmî olarak başvuruda bulundu.

Beşiktaşlı Yönetici açıkladı

Beşiktaşlı Yönetici Kemal Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Her takımda vaka artışı var. Bu yüzden Federasyon'a liglerin ertelenmesi için başvurduk. Sonuç gelmedi ama ertelenmez." dedi.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de büyük tehlike! Hükmen yenilgi...
Habere Git

Oğuzhan ile başladı

Beşiktaş'ta Antalyaspor ile yapılan Süper Kupa karşılaşması öncesi Oğuzhan Özyakup testi pozitif çıktığı için Katar'a götürülmedi. Doha'da korona olduğu belirlenen Rachid Ghezzal ve Mehmet Topal da özel uçaklarla Türkiye'ye getirildi.

Karaveli de yakalandı

Siyah beyazlılar,  Teknik Direktörü Önder Karaveli ile birlikte 3 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktığını açıkladı. Bu isimler 7 gün karantinada kalacağından Çaykur Rizespor maçında olmayacak.

Senin için hazırladığımız haberler