TFF Tahkim Kurulu, Fatih Karagümrük'ün Başvurusunu Reddetti

08.11.2022 - 19:11 | Son Güncellenme: 08.11.2022 - 19:13

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Fatih Karagümrüklü futbolcu Adnan Uğur'a verilen 2 maçlık cezaya yapılan itirazı reddetti. İşte detaylar.

TFF Tahkim Kurulu, Fatih Karagümrük'ün Başvurusunu Reddetti

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) Adnan Uğur ile ilgili Fatih Karagümrük Kulübünün yaptığı itirazı görüştü.

Karar onandı

Kurul, söz konusu cezalarda sübut, hukuki niteleme ve ceza tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığına hükmederek, PFDK'nin kararlarını onadı.

Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

"Vavacars Fatih Karagümrük Kulübü'nün, futbolcusu Adnan Uğur ile ilgili PFDK'nın 03.11.2022 tarih ve E.2022-2023/325 - K.2022-2023/446 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

- Vavacars Fatih Karagümrük Kulübü'nün futbolcusu Adnan Uğur'un rakip takım futbolcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oyçokluğu ile erteleme talebinin reddine karar verilmiştir."

İlgini Çekebilir
Wanda Nara'dan Icardi açıklaması: "G.Saray ile olan sözleşmemi feshettim!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler