TFF Eski Başkanı Ulusu: Kulüpleri iyi yönetemediğimizi....

09.03.2018 - 18:48 | Son Güncellenme: 09.03.2018 - 18:48

TFF Eski Başkanı Ulusu: Kulüpleri iyi yönetemediğimizi....

TFF eski başkanlarından Kema Ulusu, son dönemde UEFA ile sıkıntılı süreç geçiren Türk takımları hakkında konuştu.

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'e konuşan Ulusu şunları ifade etti

'Bu durum kulüpleri iyi yönetemediğimizi gösteriyor'

"İnşallah kimse ceza almaz. Biliyorsunuz daha önce Beşiktaş aldı, şimdi Trabzon ald. Bu durum kulüpleri iyi yönetemediğimizi gösteriyor. Ayrıca denetim konusu da önemli. Kulüplerimizin denetimi konusunda TFF çalışmalarını artıracakmış. Biz içeride uygun davranırsak peşine UEFA ceza vermezler. En ufak bir şey yapmazsanız o zaman sorun olur."

'UEFA bu işlerde biraz katıdır'

"Benim tahminim gelir Galatasaray'a ceza gelebilir, yeni Trabzonspor'a transfer cezası gelmiş. UEFA bu işlerde biraz katıdır."

'Sıkı hazırlık ve Servet Bey'in vizyonu ile belki ceza...'

"Servet Bey'in ilişkilerinin iyi olduğunu biliyorum. Hazırlık yapıldığını duyuyorum sıkı bir ikna olursa Servet Bey'in vizyonu ile belki ceza çıkmaz yahut hafif bir ceza ayrılabilir"

'Şampiyonluk yarışında Başakşehir bir adım önde'

"Şampiyonluk yarışında benim gözümde Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş sırayla geliyor. Birinci planda Başakşehir'i görüyorum, Galatasaray ile Beşiktaş'ı aynı planda görüyorum. Başakşehir'in maçları uygun. Galatasaray'ın tabii Başakşehir maçı var ve Fenerbahçe maçı var kolay değil, hak eden iyi oynayan kazansın. Fenerbahçe kazanırken bile seyircisi yanında değil"

'Olayları çıkaran oyunculara 6 ay ceza verirseniz...'

"Bu olayları çıkaran futbolcular en fazla 10 futbolcudur öyle söyleyeyim hepimiz bu isimleri biliyoruz. Bunları ayırt etmeden, ağır cezalar verirseniz örneğin 6 ay ceza verirseniz bir daha yapamazlar. Ayrıca hakemlerin vakit geçirme olaylarına dikkat etmeleri gerekiyor"

Senin için hazırladığımız haberler