TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi seçimde aday olacak mı? Belli oldu...

18.04.2024 - 16:14 | Son Güncellenme: 18.04.2024 - 16:26

Son dakika haberleri. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin, TFF Başkanlığı için yeniden aday olacağı iddia edildi. Detaylar...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi seçimde aday olacak mı? Belli oldu...

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'daki mali genel kurulu, seçimli genel kurul olarak yapma kararı aldıklarını açıklamıştı.

TFF başkanlığı için aday olan isimler

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) eski başkanlarından UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, İş insanı Erdal Alkış, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Prof.Dr.Sebahattin Devecioğlu, TFF Başkanlığı için aday olduğunu açıklamıştı.

Mehmet Büyükekşi aday olmaya hazırlanıyor

Hakan Gündoğar'ın haberine göre, mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yeniden aday olacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Ünlü teknik direktör İstanbul'a geldi
Habere Git

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Gündoğar, "TFF mevcut başkanı Mehmet Büyükekşi, yeniden aday olmaya hazırlanıyor.

140 delege destek sözü verdi

Büyükekşi’ye Süper Lig ve alt lig kulüplerinin toplam 140 delegesi destek vermek için söz verdi" ifadelerine yer verildi. 

Sports Digitale'da yer alan habere göre ise; 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de yer alan kulüplerin başkanlarını arayıp; imza vermemeleri, eğer imza verdiler ise imzalarını geri çekmeleri için kulüplere baskı yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, son olarak Gençlerbirliği’ni arayarak bu talebini tekrarladı.

Senin için hazırladığımız haberler