TFF Asbaşkanı Servet Yardımcı'dan MHK ve hakem açıklaması!

10.03.2022 - 10:28 | Son Güncellenme: 10.03.2022 - 11:02

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF Asbaşkanı Servet Yardımcı, MHK'nın tarihi hakem kararına ilişkin ilk kez değerlendirmelerde bulundu. Detaylar haberimizde...

TFF Asbaşkanı Servet Yardımcı'dan MHK ve hakem açıklaması!

"Bizim verdiğimiz bilgiler UEFA ve FIFA için yeterli"

Servet Yardımcı Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun hakem operasyonu ile ilgili olarak UEFA ve FIFA’yı bilgilendirdiğini belirterek, "Bu konuda sadece bir bilgilendirme yaptık. Yeni bir yapılanma ve gençleştirme hareketi olduğunu bildirdik. UEFA sadece gerekçesini sorar. Eğer kriminal bir gerekçe yoksa, ki yok, bizim verdiğimiz bilgiler de onlar için yeterli.

 

"Rizeliyim, Rize beni suçluyor, F.Bahçe kongre üyesiyim, onlar da suçluyor"

Yardımcı kulüplerin hakemlerle ilgili şikayetlerinde ve yapılan son hakem operasyonunda da adının geçmesiyle ilgili olarak ise, "Bilmiyorum. Rizeliyim, Rize beni suçluyor, F.Bahçe kongre üyesiyim, onlar da suçluyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Collina şaştı kaldı! “Neler oluyor orada Cüneyt?”
Habere Git

"Hep hedefteyim"

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı sonrası Kulüpler Birliği ile bir araya geldiklerini belirten Servet Yardımcı, "MHK’nın yeniden yapılandırılması ile ilgili olarak UEFA ve FIFA’ya uyumlu bir yapı oluşturmak istedik. Bu yapının tesis edilmesi için David Ellary ismini önerdim. Gelecek hakemlik müessesemizin röntgenini çekecekti. Henüz rapor gelmedi. Benim hakemlik konusunda tek müdahalem kurumsal bazda bu oldu. Ama hep hedefteyim? UEFA’da 55 federasyonun bağlı olduğu komitenin başkanıyım. Oradaki tecrübeyi aktarmak da başka bir amacım. Ben isimlerle değil, kurumsal olarak ne yapılması gerektiği ile ilgileniyorum." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler