TFF 3. Lig'de maç sonrası gergin anlar!

12.12.2021 - 17:05 | Son Güncellenme: 13.12.2021 - 00:50

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından İskenderunspor ve Darıca Gençlerbirliği arasında oynanan maçın ardından gergin anlar yaşandı. Detaylar haberimizde...

TFF 3. Lig'de maç sonrası gergin anlar!

TFF 3. Lig'de birinciliği zorlayan İskenderunspor ve küme düşmekten bir basamak uzak olan Darıca Gençlerbirliği arasında oynanan maçın ardından sahada gergin anlar yaşandı.

İlk gol 8. dakikada geldi

Liderlik için mücadele eden İskenderunspor'un İskenderun 5 Temmuz stadında ağırladığı Darıca Gençlerbirliği ile olan maçında fileler ilk kez 8. dakikada havalandı. Konuk takımın oyuncusu Nebi Tiryakioğlu attığı gol ile takımını öne geçirdi ve ilk yarıyı üstünlükle kapatmalarını sağladı.

Uzatmalar beraberliği  getirdi

87. dakikada İskenderunspor oyuncusu İrfan Başaran kırmızı kart gördü. Uzatmalarda ise 1-0 geriye düşen ve sahada 10 kişi kalan Iskenderunspor 90+5'te Osman Şahin'in golü ile beraberliği yakaladı.

Uzatma sonrası gerginlik

Maçın sonlarına doğru  İskenderunspor oyuncularının rakip takımın yedek kulübesinin önünde karşı takım oyuncularına el kol hareketleri yapması ile ortam birden gerildi. Uzatmaların bitmesinin ardından ise İskenderunspor ve Darıca Gençlerbirliği oyuncuları ve teknik ekibi arasında kavga çıktı.

Taraftarlar sehpa fırlattı

İki takım arasında yaşanan gergin anlarda bazı taraflar da olaya dahil oldu ve şeref tribününde bulunan sehpayı sahaya fırlattılar.

Güvenlik güçleri müdahale etti

Güvenlik güçlerinin müdahalesi ile gergin anlar son bulurken iki takımın oyuncuları ve hakemler soyunma odasına geçerken polis kontrolü altındaydılar.

Senin için hazırladığımız haberler