Fatih Terim'in istediği Dimitrios Kourbelis'u Fatih Karagümrük transfer etti

07.01.2024 - 13:48 | Son Güncellenme: 07.01.2024 - 13:54

Fatih Terim'in yönettiği Panathinaikos, Trabzonspor'dan transfer etmek istediği Dimitrios Kourbelis'u Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük kadrosuna kattı. Detaylar...

Fatih Terim'in istediği Dimitrios Kourbelis'u Fatih Karagümrük transfer etti

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig devi Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen Dimitrios Kourbelis'in yeni takımı belli oldu. Fatih Terim'in yönettiği Panathinaikos'un da gündemine aldığı Yunan oyuncu Süper Lig'de kaldı.

Kourbelis Süper Lig'de kaldı

Fatih Karagümrük, Trabzonspor'dan Dimitrios Kourbelis ile kiralık olarak anlaştı.

Yunanistan'dan geldi

Sezon başında Yunan ekibi Panathinaikos FC'den ayrılarak, bedelsiz olarak Karadeniz ekibinin yolunu tutan Kourbelis, bordo-mavili forma altında şu ana kadar 5 resmi maçta toplam 294 dakika görev aldı.

Kourbelis'in istatistikleri

Kourbelis, Yunanistan A Milli Takımı'nda ve diğer alt yaş kategorilerinde olmak üzere, bugüne kadar toplam 51 maçta görev alarak, milli takımlarına 2 gollük katkı sağlayabilmişti.

Fatih Terim'in takımı da istedi

Yunan basınında çıkan haberlere göre; Panathinaikos eski oyuncusu Dimitrios Kourbelis'u transfer etmek için devreye girdiği ve daha sonra anlaşma sağlayamadığı iddia edilmişti. Panathinaikos'un teknik direktörü Fatih Terim'in yrni transferler beklediği de ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler