Galatasaray, İsmail Çokçalış transferi için Bursaspor ile tekrar görüşecek

07.09.2021 - 16:22 | Son Güncellenme: 07.09.2021 - 16:39

Galatasaray, Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği genç sağ bek İsmail Çokçalış transferi için devre arasında Bursaspor ile terkar görüşecek.

Galatasaray, İsmail Çokçalış transferi için Bursaspor ile tekrar görüşecek

AJANSSPOR - ÖZEL

Galatasaray'da yabancı transferleri için yoğun çabaya girilirken, bir yandan da rota yerli isimlere çevrilmiş durumda. Galatasaray’da yeni sezon kadro yapılanması doğrultusunda hedefteki isimlerden biri İsmail Çokçalış’tı.

Teknik direktör Fatih Terim, yerli ve genç sağ bek isterken, bu profili karşılayan Bursaspor’un genç sağ bek için geçen hafta yeşil-beyazlılarla masaya oturuldu.

Bursaspor yönetimi de ilk etapta süreci olumlu sonlandırmaya yakındı ancak istenen bonservis bedeli Galatasaray yönetimine çok geldi. 

İki tarafın devre arasında tekrar buluşacak

21 yaşındaki futbolcu da gelmeye hazır durumdaydı ancak işlem şimdilik gerçeklemedi. İki tarafın devre arasında buluşması bekleniyor.

İsmail Çokçalış'ın kariyeri

21 Haziran 2000 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen İsmail Çokçalış, kariyerine 2015'te Bursaspor altyapısında başladı. Uzun süre burada forma giyen genç yıldız adayı, 2019 ocak ayında Karacabey Belediye'ye kiralandı. İsmail Çokçalış, geride bıraktığımız sezon başında da Bursaspor'un A takımına yükseldi. Geçen sezon 17 maça çıkan genç sağ bek, 1 gol kaydetti, 1 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler