İşte Avrupa Maçlarının Hakemleri! Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir, Sivasspor

13.09.2022 - 12:12 | Son Güncellenme: 13.09.2022 - 12:20

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ve Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Medipol Başakşehir ve Sivasspor'un maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

İşte Avrupa Maçlarının Hakemleri! Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir, Sivasspor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor, ülkemizi Avrupa kupalarında temsil ediyor. Fenerbahçe ile Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi gruplarında yer alırken, Medipol Başakşehir ile Demir Grup Sivasspor ise UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarında mücadele ediyor. Temsilcilerimizin Avrupa maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Avrupa maçlarının hakemleri belli oldu

UEFA, 15 Eylül Perşembe günü oynanacak olan Avrupa maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre temsilcilermizin maçlarında görev alacak hakemler de belli oldu.

Rennes - Fenerbahçe maçının hakemi kim?

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Ligue 1 ekibi Rennes ile karşı karşıya geleceği mücadelede Belarus Futbol Federasyonu'ndan Aleksei Kulbakov düdük çalacak. Kulbakov'un yardımcılıklarını Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko yapacak.

Trabzonspor - Kızılyıldız maçının hakemi kim?

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Trabzonspor'un Kızılyıldız'ı ağırlayacağı maçta Alman hakem Sascha Stegemann görev yapacak. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Christian Gittelmann ve Mark Borsch olacak.

Medipol Başakşehir - Fiorentina maçının hakemi kim?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Medipol Başakşehir'in A Grubu'nda sahasında İtalya temsilcisi Fiorentina ile oynayacağı müsabakayı İspanyol hakem Guillermo Cuadra Fernandez yönetecek. Karşılaşmada Guadalupe Porras Ayuso ve Jose Antonio Garrido Romero ise yardımcılık görevini üstlenecek.

Cluj - Sivasspor maçının hakemi kim?

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu'nda Demir Grup Sivasspor'un Romanya temsilcisi Cluj'a konuk olacağı karşılaşmada ise Hollanda'dan Allard Lindhout görev alacak. Mücadelede Mario Diks ve Erwin Zeinstra ise Lindhout'un yardımcılığını yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler