Telegol programı geri dönüyor!

26.01.2019 - 22:25 | Son Güncellenme: 27.01.2019 - 01:25

Telegol programı geri dönüyor!

Türkiye'de çeşitli kanallarda yayınlanan Telegol programının ekranlara yeniden dönüş hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Programın moderatörü Serhat Ulueren, programın dönüşüyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Peki Telegol hangi kanalda, ne zaman, hangi yorumcularla tekrar ekrana gelecek? İşte detaylar...

Telegol'ün yapımcısı Serhat Ulueren'den açıklama

Programın yapımcısı ve moderatörü Serhat Uluren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu haberi duyurdu.

Telegol geri dönüyor

Televizyon dünyasının ünlü spor programı Telegol geri dönüyor. Çeşitli kanallarda 20 yılı aşkın süredir yayında olan ve en son TGRT ekranlarında seyirci ile buluşan Telegol hakkındaki açıklama, programın yapımcısı ve moderatörü olan Serhat Ulueren’den geldi. 

Serhat Ulueren: "Hayırlı olsun"

Ulueren “Hayırlı olsun” şeklinde bir paylaşım yaptı. Öte yandan Telegol ekibinde vazgeçilmez isimlerden biri olan deneyimli muhabir Süleyman Rodop da sosyal medyadan bir paylaşım yaparak programın başlayacağını müjdeledi. 

Telegol hangi kanalda yayınlanacak?

Ancak; söz konusu spor programının hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman yayınlanacağı henüz netleşmedi. Ayrıca henüz yorumcularının da netleşmediği programın, internet üzerinden de yayınlanma ihtimalinin olduğu konuşuluyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler