Beşiktaş'ın Aleksandar Dragovic teklifinin detayları belli oldu

18.01.2024 - 11:10 | Son Güncellenme: 18.01.2024 - 11:20

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın transfer listesindeki tecrübeli stoper Aleksandar Dragovic'in yaptığı teklifin detayları belli oldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Aleksandar Dragovic teklifinin detayları belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Yeni teknik direktörü Fernando Santos'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'taş takviye yapılacak bölgelerden biri de savunma olacak.

Beşiktaş, Dragovic için resmi teklif yaptı iddiası

Sırp basınının iddiasına göre Siyah beyazlılar stoper adayları arasında yer alan Kızılyıldız'ın 32 yaşındaki savunmacısı Aleksandar Dragovic için resmi teklif yaptı. 

Maaş teklifi 1,2 milyon Euro

B92'nin haberine göre Beşiktaş, kulübüyle kontratı sezon sonunda bitecek olan tecrübeli stopere 1.5 yıllık bir sözleşme ve 1.2 milyon Euro maaş teklif etti.

Kararını Kıbrıs'ta verecek

Haberde, Aleksandar Dragovic'in Kızılyıldız ile birlikte Kıbrıs'ta olduğu ve Beşiktaş7ın teklifiyle ilgili son kararını burada vereceği kaydedildi.

25 maçta forma giydi

Kızılyıldız'ın iki sezon önce Bayer Leverkusen'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Avusturyalı stoper, bu sezon 25 maçta sahaya çıkarken 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 32 yaşındaki futbolcunun günce piyasa değeri ise 4 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler