İstanbulspor'da Fatih Tekke, Fatih Karagümrük Yenilgisini Değerlendirdi

03.04.2023 - 23:57 | Son Güncellenme: 04.04.2023 - 00:05

Süper Lig’in 27. haftasında evinde Fatih Karagümrük’e 1-0 mağlup olan İstanbulspor'da teknik direktör Fatih Tekke, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

İstanbulspor'da Fatih Tekke, Fatih Karagümrük Yenilgisini Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında İstanbulspor, sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Fatih Karagümrük 1-0 kazandı.

Karşılaşma sonrası İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

"Çok ciddi hızlı hücumlar yakaladık"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tekke, "Rakibimize 3 puan verdiğimiz için üzgünüz. Maçın tamamında 3 puana çok daha yakın olan taraf bizdik. İlk yarıda bana göre çok ciddi hızlı hücumlar yakaladık ama değerlendiremedik. İlk yarının sonunda ve ikinci yarının tamamında ön alan baskısı ile oynadık. Bunda başarılı olduk. Korner dönüşü gol oldu. Kaçan pozisyonlarımız oldu." diye konuştu.

"Bizim her maçımız zor"

Oyuncularının performansından memnun olduğunu da dile getiren Tekke, "Çok yürekten oynadılar. Hafta içinde yaptığımız tüm şeyleri yapmaya çalıştılar. Golleri atmış olsaydık şu an çok farklı şeyler konuşabilirdik. Bizim her maçımız zor. Karagümrük’ün bizi yenmesinde anormallik yok ama bu kadar iyi oynayarak yenildiğimiz için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Diagne, yenilmezlik serisini 11 maça taşıdı
Habere Git

"Bu oyun umarım devam eder"

Fatih Tekke, ligden düşmemek için mücadele ettiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İstanbulspor olarak sezon sonuna kadar hesabımızı yaptık. 3-4 maç kazanabilirsek inşallah ligde kalabiliriz. Bunun için herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. İşimiz kolay değil biliyoruz ama mücadelemiz sürecek. Bu oyun umarım devam eder. Bu oyunla beraber ligde kalmayı hedefliyoruz.”

İstanbulspor'dan üst üste ikinci yenilgi

Önümüzdeki hafta Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Fatih Karagümrük, İstanbulspor galibiyetiyle ligdeki yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. Ligin 28. haftasında MKE Ankaragücü ile oynayacak olan İstanbulspor ise üst üste ikinci yenilgisini aldı.

Bu galibiyetle Fatih Karagümrük puanını 34’e yükseltirken, İstanbulspor 24 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler