Trabzonspor maçında tek doğru skor mudur?

15.01.2024 - 15:23 | Son Güncellenme: 15.01.2024 - 15:24

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı; “Oyun kalitesini bazen ben de beğenmiyorum” demiş. Sayın Avcı’nın oyun kalitesini beğendiği maç hangisiydi acaba!?

Trabzonspor maçında tek doğru skor mudur?

Cezayir DOĞAN- AJANSSPOR

Trabzonspor’un puan sıralamasındaki yükselişi devam etse de ortaya konan futbol, taraftarlarından ve futbolseverlerden eleştiri almaya devam ediyor. Evet eksikler fazla ama ligin öncü takımlarından birinin kontra atak futboldan öteye geçememesinin açıklaması ya da tek nedeni bu olmamalı. Atılan ilk gollerden sonra biraz top yapacak, geriye yaslanmayacak, rakip kaleyi yoklamaya devam edecek bir anlayışı bu oyuncularla yakalamak mümkün değil mi gerçekten? 

Sorunun cevabını Abdullah Avcı’nın daha önce yaptığı açıklamada bulabilir miyiz, bakalım; “Tabela neyi yazıyorsa doğru odur.” Tabela Antalyaspor maçında 1-1’lik sonucu gösteriyordu. Ancak; Antalyaspor’u şut sayısı 21 olurken Trabzonspor’un sadece 4’idi! Topla oynamada Antalyaspor’un yüzde 65’e yüzde 35 gibi bariz bir üstünlüğü vardı! Verilen çok sayıda pozisyon, direkten dönen ve çizgiden çıkarılan toplar vs... Tabelada yazana mı bunlara mı bakacağız?

Hangisi bize doğruyu anlatıyor acaba? Sahi tek doğru skor mudur? Peki kötü oyun ile istenilen skor, kaç maç daha alınabilir?

Senin için hazırladığımız haberler