TBF Başkanı Türkoğlu'ndan teşekkür mesajı

11.12.2020 - 16:09 | Son Güncellenme: 11.12.2020 - 16:10

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Kovid-19 tedavi sürecinin tamamlandığını açıkladı. Türkoğlu hangi isimlere teşekkür etti? Sağlık çalışanları için ne dedi? Detaylar haberimizde...

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, koronavirüs sürecini geride bıraktı. Türkoğlu, konu ile ilgili bir teşekkür mesajı yayımladı.

Türkoğlu, mesajında "Kovid-19 tedavim sürecinde arayarak, mesaj ve desteklerini paylaşarak yanımda olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, bakanlarımıza, federasyon başkanlarımıza, basketbol camiamızın değerli temsilcilerine ve basın mensuplarına teşekkür ederim. Rahatsızlığım esnasında dualarını esirgemeyen herkese minnettarım." ifadelerine yer verirken, sağlık çalışanları hakkında da şu sözlere yer verdi:

"Tedavi sürecimle yakından ilgilenen doktorlarımıza, zorlayıcı şartlara rağmen güler yüzlerini esirgemeyen sağlık çalışanlarımıza gönülden şükranlarımı sunuyorum. Onların bu zor zamanlarda ne kadar büyük özverilerle çalıştıklarına yakından şahit oldum. Gerekli tedbirlere uyarak onların işlerini kolaylaştırmak en öncelikli görevimiz olmalıdır."

Türkoğlu, mesajını, "Kovid-19 pandemisinde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, tedavisi devam eden tüm hastalara şifa dilerim. Sağlıkla kalın" sözleriyle tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler