TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan Deprem Açıklaması

06.02.2023 - 19:53 | Son Güncellenme: 06.02.2023 - 20:00

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem hakkında açıklama yaptı. Türkoğlu, yardım çalışmalarını anlattı.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'ndan Deprem Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Sabah 04.17'de Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından birçok vatandaş enkaz altında kaldı. Arama kurtarma çalışmaları 10 ilden hissedilen afetin oluşturduğu yıkımda devam ediyor. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu açıklamalarda bulundu.

"Kolay bir süreç değil"

Bein Sports yayınına bağlanan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, "Kolay bir süreç değil. Ülkemizin başı sağolsun. İnşallah bu süreci ülke olarak birlikte en az hasarla atlatırız" diyerek konuşmasına başladı.

"Sürece dokunup, faydalı olmaya çalışıyoruz"

Hidayet Türkoğlu, "Bu süreçte gerek Basketbol Federasyonu gerekse tüm basketbol severler olarak sürece dokunup, faydalı olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Şu ana kadar 40 koliye yakın bir malzeme yolladık"

Türkoğlu, "Sinan Erdem'i merkez olarak tutuyoruz. Şu ana kadar 40 koliye yakın bir malzeme yolladık. Halkımızdan gelecek destekle bölgelere yetiştimeye çalışacağız. Soğuk günlerde dışarda kalan insanlarımıza yardımcı olabilirsek ne mutlu bize" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler