Tayfun Aydoğan: Tuzlaspor olarak hedefimiz Play-Off

16.09.2021 - 10:57 | Son Güncellenme: 16.09.2021 - 10:59

Tuzlaspor'da forma giyen Tayfun Aydoğan, mavi beyazlı takımın hedefleri, Adana Demirspor süreci hakkında konuştu. İşte detaylar...

Tayfun Aydoğan: Tuzlaspor olarak hedefimiz Play-Off

AJANSSPOR-

Tuzlaspor'un yaz transfer döneminde kiralık olarak Adana Demirspor'dan kadrosuna kattığı Tayfun Aydoğan, Balıkesirspor deplasmanında kaydettiği frikik golüyle takımına 3 puanı kazandırdı.

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Tayfun Aydoğan, "Bu tarz vuruşlara antrenmanda çok çalışıyorum. Antrenman bittikten sonra en az 25-30 kez tekrar yapıyorum. Zor bir açıydı, kaleye vurmak istedim, gol attığım için de çok mutluyum. Balıkesirspor maçını kazandık ve seriyi devam ettiriyoruz." ifadelerini kullandı ve ekledi:

Uğur Tütüneker yorumu

"Tuzlaspor'a geç katıldım, ilk maça 2 gün kala buraya geldim. Uğur Hoca'nın(Tütüneker) oyunculara yaklaşımı çok iyi, hocamız baskılı futbolu benimsiyor ve antrenmanlar da çok neşeli geçiyor."

'Tuzlaspor olarak hedefimiz play-off'

"Adana Demirspor'a transfer olurken çok heyecanlıydım. Adana Demirspor'daki kamp sürecinde dünya yıldızları ile aynı ortamdaydım. Bana o kamp döneminin çok katkısı oldu. Samet Hoca(Aybaba) kiralık gitmemi istedi. Samet Hocanın kararına saygı duydum. 1 sezon Tuzlaspor forması giyeceğim. Tuzlaspor olarak hedefimiz play-off. Bu sezonu en iyi şekilde tamamlamak ve Adana Demirspor'a döndüğümde ise kalıcı olmak istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler