Galatasaray'ın eski yıldızı: "Ronaldo'ya yakışmaz"

28.03.2021 - 22:03 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 22:08

Portekiz ile Sırbistan arasındaki Dünya Kupası Eleme maçı 2-2 bitti. Ronaldo, top çizgiyi geçmesine rağmen verilmeyen gol sebebiyle çılgına döndü. Maç sonunda Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos ile Galatasaray'ın eski stoperi Fernando Meiera tartışmalara katıldı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın eski yıldızı: "Ronaldo'ya yakışmaz"

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İtalya Ligi ekiplerinden Juventus ve Portekiz'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo, Sırbistan ile 2-2 berabere kaldıkları maçta hakem kararlarına tepki göstermiş ve maç bitmeden sahayı terk etmişti. Ronaldo'nun bu hareketi gündem yarattı. Portekiz'i çalıştıran Fernando Santos'un yanı sıra Galatasaray'ın Portekizli eski savunmacısı Fernando Meira Ronaldo'nun tavrı hakkında konuştu. Ayrıntıları haberimizde bulacaksınız...

Hakem, Portekiz cephesinden özür diledi

Ronaldo'nun topu normalde çizgiyi geçti. Ancak; hakemler bu pozisyonu iyi süzemedi. Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, Hollandalı hakem Danny Makkelie'nin kendilerinden özür dilediğini ifade etti. 

"Gol çizgisi teknolojisi olmaması kabul edilemez"

Fernando Santos yaptığı açıklamada, "Hakem özür diledi. Ona büyük saygı duyuyorum" derken, FIFA'ya yönelik bir eleştiri yaptı. Santos, "Bu tür bir organizasyonda gol çizgisi teknolojisi ve video hakemi olmaması kabul edilemez. Top neredeyse yarım metre içeriden çevrildi" diye konuştu. 

Meira: "Kaptana yakışmaz"

Bu arada bir dönem Galatasaray forması da giyen Portekizli eski stoper Fernando Meira, kaptanlık bandını yere atan Ronaldo için, "Cristiano Ronaldo'nun tepkisi anlaşılabilir. Ancak; bir kaptana yakışmaz" yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler