Tartışılan hakem Zorbay Küçük'ün baba dramı

03.02.2020 - 18:48 | Son Güncellenme: 04.02.2020 - 22:04

Tartışılan hakem Zorbay Küçük'ün baba dramı

Babası Galatasaray Futbol Okulu’nda antrenör diye Galatasaray-Kayserispor maçına Zorbay Küçük’ün atanması çok eleştirildi. Oysa Zorbay Küçük, yıllardır eski ünlü futbolcu olan babası Feyzullah Küçük ile görüşmüyor. Arka planda acı bir hikâye var.

Salim MANAV/ AJANSSPOR

Galatasaray-Kayserispor maçının hakemi Zorbay Küçük, haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Bunun da nedeni Küçük’ün babası Feyzullah Küçük’ün Galatasaray Futbol Okulu’nda olması! Bu yüzden Zorbay Küçük’ün Galatasaray maçına verilmesinin etik olmadığı tartışması yaşandı.

Baba Küçük, 1986-1990 yıllarında Malatyaspor’a damga vuran efsane futbolcularındandı. Sürati ve tekniğiyle sahalarda fırtına gibi esen Feyzullah Küçük, attığı goller ve asistlerle de dönemin öne çıkan futbolcularındandı.

Ancak baba-oğul Küçük’lerin öyküsü adeta bir Yeşilçam filmi gibi. Ve oldukça trajik bir ilişki söz konusu…

ARTIK ÇOCUKLARI BANA GETİRME

Çünkü baba-oğul uzun yıllardır görüşmüyor. Öyle ki Zorbay Küçük, adının babasıyla anılmasını dahi istemiyor.

Peki neden?

İşte Zorbay Küçük ile babası Feyzullah Küçük arasında yaşananlar:

Feyzullah Küçük, uzun yıllar önce eşi Güler Hanım’dan ayrılır. Zorbay ve ağabeyi Mehmet Can, bu evliliktendir. Zobay ve ağabeyi, hafta sonları enişteleri Yüksel Erdem ile birlikte babalarını görmeye yanına gider. Bir gün baba Küçük, aracılar vasıtasıyla Yüksel Erdem’e haber yollar ve çocuklarını bir daha yanına getirmemesini, çünkü onları artık görmek istemediği söyler...

İKİ KARDEŞ DE HAKEM OLDU

Zorbay ve ağabeyi Mehmet Can, zor şartlar altında büyüdü. Bu yüzden de Zorbay Küçük, babasını o günden sonra görmedi. Zorbay Küçük okuyup ekonomist olurken, ağabeyi de tekstil mühendisi olarak hayatını kazandı. Fakat Zorbay Küçük, hakem olurken etkilendiği isim babası değil, ağabeyi Mehmet Can’dı…

Babasının Galatasaray Futbol Okulu’nda antrenör olmasından ötürü Zorbay Küçük üzerinden oluşturulan algıya, şimdi bu bir de hayat hikâyesinin penceresinden bakın!

Senin için hazırladığımız haberler