Tarihin sayfalarına kazınan maç

10.04.2017 - 10:10 | Son Güncellenme: 10.04.2017 - 10:10

Her dakikası dolu dolu, nefes kesen, yürekleri ağza getiren, her saniyesi zevk veren, atmosferi aşık eden bir maçtı. Akyazı Arena'da Cumartesi günü bir tarih yaşandı. Spor yorumcuların golsüz geçebilir dediği maçta toplam 7 gol, bir 90 dakika daha olsa sanki 14 gol olacak bir maç oldu. Kaybedenin üzülmediği, kazanın sevinip, kaybedene üzüldüğü bir maç oldu.

Trabzonspor umut vaat ediyor!

Trabzonspor, Beşiktaş'a karşı oynadığı güzel futbol ile yeni bir takım olmasına rağmen ve taşların tam oturmamasına rağmen umut vaat ediyor. 2017'de bambaşka bir takım izledik. Doğru hamleler ile aslında ne kadar güzel bir takım oluşturulabileceğini hep beraber gördük. Benim için Trabzonspor'un geri dönüşü Nevzat Aydın'ın istifa edip, Muharrem Usta ve Ersun Yanal'ın transferi tam manasıyla ele almasıyla başladı. Yine bu iki isim gelecek sezonda çok doğru işler yapacaktır.

Zirveyi istiyorsan kulüben güçlü olacak!

Trabzonspor'un 2010-2011'den sonra yedek kulübesine baktığınızda hamle oyuncu sayısının en fazla 1-2 olduğunu, onlarında yeteneklerinin sınırlı olduğunu görebilirsiniz. Bunun en yakın örneklerine de hep beraber şahit oluyoruz. Trabzonspor'un Türkiye transfer gündeminde olan oyuncular da sadece kulübesine zenginlik katabilir. Kulüben ve hamlelerin güçlü olmalı ki zirvenin en büyük ortağı olabilesin. Şimdi gündemdeki bazı isimleri değerlendirelim;

Tunay Torun: Yusuf Erdoğan'ın Almanya'da yetişmiş farklı ama daha yetenekli versiyonu. Eğer Yusuf'u gönderiyorsan, Tunay Torun neden olmasın?

Deniz Türüç: Yetenekli, hırslı ama Trabzonspor'un 11'den transfer yapmadan bile kimi kesip Deniz'i koyabilirsiniz? Mehmet Ekici'nin ayrılığında iyi bir Deniz, oyuna sonradan girip güç katacaktır.

Badou N'Diaye: Benim en yakından tanıdığım, antrenmanlarını bile izlediğim bir oyuncu. Güçlü, koşan, mücadele eden biri. Yeri gelir 11 olur, yeri gelir Onazi ile değişmeli oynar. Bana göre alınırsa Trabzonspor'un en doğru yaz transfer hamlesi olacaktır.

Güvenmek çok güzel bir duygu!

Trabzonspor'un yönetimine, hocamız Kazım Ersun Yanal'a ve oyuncularımıza gönülden inanıyoruz, hepsine güveniyoruz. Gelecek sezon bize herkesin merakla ve heyecanla beklediği Trabzonspor'u izleteceklerine yürekten inanıyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler