"Taraftarları görmemiz imkansız olabilir"

09.08.2020 - 20:17 | Son Güncellenme: 09.08.2020 - 20:19

Almanya Ligi ekiplerinden Arminia Bielefeld'i çalıştıran Uwe Neuhaus, koronavirüs salgını sebebiyle tedirgin. Deneyimli teknik adam, taraftarları görmelerinin imkansız olabileceğini açıkladı.

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya'da futbol maçlarının seyircili bir şekilde oynanması çokça tartışıldı. Gelecek sezon Almanya Ligi'nde mücadele edecek olan Arminia Bielefeld'in teknik direktörü Uwe Neuhaus, yeni sezonda tribünlerde taraftarların yer alma planı hakkında konuştu. Neuhaus, tribünlerde taraftarların yer alacağından şüphe duyduğunu ifade etti.

Neuhaus: "Geleceği göreceğim bir kristal kürem yok"

60 yaşındaki teknik adam, "Koronavirüs artık yokmuş gibi davranamayız. Hedeflerimize ulaşabilmemiz için kurallara bağlı kalmnalı, disiplin göstermeli ve sorumluluk duygusunu taşımalıyız. Ülkenin durumunun nasıl gideceğini bilemem. Çünkü önüme alıp da geleceği göreceğim bir kristal kürem yok. Her bireyin salgınla nasıl başa çıkacağına göre bazı şeyler değişir" dedi.

"Taraftarları görmemiz imkansız hale gelebilir"

Neuhaus, "İşler, son haftalardaki gibi giderse bırakın stadı doldurmayı, seyircileri görmemiz imkansız hale gelebilir. Elbetteki hiç kimsenin yaşamadığı acımız bir dönüm noktasındayız. Salgını hiç yaşamak istemedim ve asla tecrübe etmek istemezdim. Bir üst lige çıktığımızda normalde taraftarlarımızla bunu kutlamamız gerekirdi. Ama arkamı döndüğümde kimseyi göremiyorum, duyamıyorum. Bu üzüntü verici" açıklamasını yaptı.

HÜSEYİN ÖZKÖK'ÜN ALMANYA'DA EV SAHİBİ SEYİRCİSİZ STADA DÖNÜYOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler