Taraftarlar skandal Filenin Sultanları göndermesine tokat gibi cevap verdi!

16.05.2024 - 20:23 | Son Güncellenme: 16.05.2024 - 20:57

Filenin Sultanları'nın 2024 Milletler Ligi ilk maçında Japonya'ya yenilmesi sonrası turnuvanın resmi hesabından olay paylaşım geldi. Taraftarların paylaşıma cevabı ise gecikmedi.

 Taraftarlar skandal Filenin Sultanları göndermesine tokat gibi cevap verdi!

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız dün akşamki Japonya karşılaşmasını 3-2 kaybetti. Maçın ardından ise turnuvanın resmi hesabında yapılan bir paylaşıma taraftarlar bugün cevap verdi.

Filenin Sultanları yenilgisi hakkında skandal paylaşım

Türkiye'nin Japonya maçını kaybetmesinin ardından Milletler Ligi'nin resmi X hesabı Volleyball World'den skandal bir paylaşım geldi. Hesapta Brezilyalı milli voleybolcuların güldüğü bir video paylaşıldı ve açıklama olarak ise 'Bilenler anladı' yazıldı. Volleyball World'ün bu paylaşımına ise taraftalardan yoğun tepki geldi. 

Turnuvanın resmi X hesabının Türkiye yenilgisi paylaşımlarının arasında aynı gün herhangi bir karşılaşması dahi olmayan Brezilya ile ilgili paylaşım yapması tepki çekti. Taraftarlar özellikle Türkiye ve Brezilya arasındaki rekabetin bu kadar bilinmesine rağmen tarafsız olması gereken Volleyball World'ün hesabının böyle bir paylaşımda bulunmasına tepki gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'nın maçında akıl almaz Daniele Santarelli hatası
Habere Git

Türk taraftarlardan paylaşıma cevap geldi

Bu akşamki Türkiye - Hollanda maçına giden Türk taraftarlardan Volleyball World'ün skandal paylaşımına tokat gibi bir cevap geldi. Taraftarlar ellerinde tuttukları pankartın üzerine bir barkod ile 'Beni tarat' yazdı. Barkod okutulunca ise Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımızın güncel olarak 1. sırada yer aldığı dünya sıralaması açıldı. 

Senin için hazırladığımız haberler