Bundesliga'ya Çıkan Schalke 04 Taraftarı Çimleri Söküp Sattı

08.05.2022 - 15:03 | Son Güncellenme: 08.05.2022 - 15:13

Bundesliga 2'de Schalke 04, St. Pauli maçını 3-2 kazanarak şampiyon oldu. Bundesliga'ya yükselen Schalke taraftarı sahaya inerek, çimleri söktü. İşte detaylar.

Bundesliga'ya Çıkan Schalke 04 Taraftarı Çimleri Söküp Sattı

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz gün St. Pauli'yi evinde ağırlayan Schalke 04, karşılaşmayı 3-2 kazanarak, Bundesliga 2'de bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 1 yıl aranın ardından Bundesliga'ya geri dönen Schalke'de bitiş düdüğü ile beraber büyük sevinç yaşandı.

Bitiş düdüğüyle gözyaşları

Maçın henüz başında 2-0 geriye düşen Schalke 04, Simon Terodde'nin 2, Rodrigo Zalazar'ın ise 1 golü ile mücadeleyi 3-2 kazanırken, bitiş düdüğü ile beraber sevinç gözyaşlarına boğuldu. Teknik heyet ve futbolcuların kutlamaları görülmeye değerken, Schalke taraftarı da sahaya girerek bu sevince ortak oldu.

Taraftar çimleri söküp internete koydu

1 yıl aradan sonra Bundesliga'ya geri dönen Schalke'de taraftar zemine indi. Revier Sport'un haberine göre kutlamalar için sahaya ayak basan taraftarlardan bazıları VELTINS Arena'nın çimlerini söktü. Sökülen çimler ise ertesi gün internette satışa sunuldu.

Aynı olay 2012'de yaşandı

Schalke'de yaşanan bu olayın benzeri 2012 yılında Fortuna Dusseldolf'ta da yaşanmış ve kulüp, Bundesliga'ya yükselmeyi kutlamak için sahaya inen ve penaltı noktasındaki çimleri söken taraftara 50 bin Euro ceza vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler