Taraftardan Abdullah Avcı'ya tepki! İstifa...

08.08.2024 - 22:23 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 22:26

Trabzonsporlu taraftarlar 1-0 mağlup olunan Rapid Wien maçı sonrası taraftarlar tribünde teknik direktör Abdullah Avcı için "istifa" tezahüratları yaptı. Detaylar...

Taraftardan Abdullah Avcı'ya tepki! İstifa...

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında konuk ettiği Rapid Wien'e 1-0 mağlup oldu. Maçta taraftarlar Avcı'yı istifaya davet etti. Abdullah Avcı ise maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. Detaylar...

İstifa sesleri geldi

Trabzonsporlu taraftarların "Avcı istifa" tezahüratları yayına yansıdı. Taraftarlar maç sonunda da yoğun tepkilerine devam ettiler.

Abdullah Avcı'nın teknik direktörlük kariyerinde Avrupa Kupaları performansı:

41 maç

10 galibiyet

10 beraberlik

21 mağlubiyet

''Bugün kaybettik. Bunun rövanşı var''

Maçtan sonra açıklama yapan Avcı, "Organize bir takım. Geçen seneden yüzde 90 oyuncu grubu devam ediyor. Biz yeni transferlerle beraber 9 yeni oyuncu oynadı. İlk yarıda rakip oyun olarak daha üstündü. Top kayıpları yaptık. Baskılarımızı iyi yapamadık. Rakip 2 tane filan pozisyona girdik. Duran toptan yakaladığımız pozisyon vardı atamadık. İkinci yarı oyun bize dönüyordu. Golden sonra rakip biraz daha topa sahip oldu. Auta giden top kafasına çarpıp içeri girdi. Zaman zaman oyunu elimize aldığımız bir ikinci yarı oldu. Bugün kaybettik. Bunun rövanşı var. Sivas maçı oynayacağız. Tekrarlarımız olacak. üzüldük, bunu kapatacağız. Taraftarımız buraya gelip destek verdi. Bundan hemen çıkmalıyız, lig başlıyor. 3 gün sonra Sivas'ta oynayacağız. Zihinsel olarak hazırlanacağız" dedi.

''Taraftardan özür diliyoruz. Onları mutlu etmek istiyorduk''

Maç hakkında konuşmaya devam eden Avcı, "Rakip blok kırmayı yapabilen bir takım. Baskıları doğru yapamayınca topun peşinde koştuk. Topa sahip olduğumuzda da çabuk kaybettik. İkinci yarı oyunun büyük bölümünü aldık. Onda da 2 tane pozisyon bulduk, çok fazla değil. Taraftardan özür diliyoruz. Onları mutlu etmek istiyorduk. 3 gün sonra fırsatımız var, onu değerlendirmek istiyoruz" dedi.

''Kolay olmuyor transferler''

Transfer dönemi hakkında konuşan Avcı, "Kolay olmuyor transferler. Başkan ve yönetim çalışıyor. Buradan çıkıp toparlanacağız, Sivas maçına devam edeceğiz'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler