Ricardo Quaresma'dan Beşiktaş Taraftarına Mesaj

26.04.2022 - 16:53 | Son Güncellenme: 26.04.2022 - 17:09

Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta Kasımpaşa'ya 3-0 kaybettiği maçta taraftar Ricardo Quaresma tezahüratı yapmıştı. Quaresma Instagram'dan taraftara mesaj verdi.

Ricardo Quaresma'dan Beşiktaş Taraftarına Mesaj

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta ağırladığı Kasımpaşa'ya 3-0 kaybetti. Maç esnasında Siyah-Beyazlı taraftarlar protesto amaçlı eski efsane futbolcularından Ricardo Quaresma'nın tezahüratını yaptı. Bu durumun ardından Ricardo Quaresma, Instagram hesabından paylaşım yaptı.

"Hala kalbimdesiniz"

Ricardo Quaresma, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Beşiktaş taraftarının adıma tezahürat yaptığını bilmek güzel. Hala kalbimdesiniz. Her şey için teşekkürler." ifadelerini kullandı.

İnişli çıkışlı Beşiktaş serüveni

Kariyerinde Sporting CP, Porto, Barcelona, Inter ve Chelsea gibi dev kulüplerin bulunduğu Ricardo Quaresma, 7 sezon boyunca Beşiktaş forması giydi. İlk olarak 2010/11'de adım attığı Türkiye'den 2012/13 döneminde ayrıldı. 3 sene süren ayrılığın ardından Quaresma, 2015/16 sezonunda taraftarla tekrar buluştu.

İkinci döneminde şampiyonluklar yaşadı

Geldiği ilk günden beri Beşiktaş taraftarının gönlünde taht kuran Portekizli oyuncu, 5 sezon sürecek olan ikinci Siyah-Beyaz döneminde 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Kariyeri boyunca toplam 227 kez Beşiktaş arması ile çıktığı maçlarda 38 defa rakip fileleri havalandırmayı başardı. Quaresma 78 kez ise takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler